Meer resultaten voor keramiek rotterdam

 
keramiek rotterdam
 
Keramiek in Rotterdam Centrum voor Ambachtseconomie.
Keramiek maken en kopen in Rotterdam. Wil je zelf keramiek maken of keramiek kopen bij een vakbekwame keramist in de omgeving van Rotterdam? Via de online ambachtszoeker van het Centrum voor Ambachtseconomie CvAE kom je op het spoor van diverse vakbekwame keramisch bedrijven bij jou in de buurt.
Judina Keramiek Workshops, kinderfeestjes, lessen meer in Rotterdam.
Ik geef les op alle niveaus van beginner tot gevorderden en ook aan mensen die zelfstandig willen werken. Natuurlijk verkoop ik ook mijn eigen keramiek, zoals kopjes, schalen, borden of unieke handgevormde schalen en objecten. Ik werk ook in opdracht en maakt dan iets naar uw eigen idee of ontwerp zoals een schaal, naambordje of urn. Zomercursus keramiek/ pottenbakken in Rotterdam.
Open werkplaats: Keramiek Donderdag 10.00 12.00 uur Vanaf 10 jaar, ook volwassenen Elke donderdag Bouwkeet.
Hiermee sta je in ons systeem, dus volgende keer dat je komt of als je aan andere programmas deel wil nemen hoef je je alleen maar aan te melden of door het even door te geven aan de balie. In de keramiek werkplaats van Bouwkeet Schiedamseweg 240, Rotterdam.
home.
de 30e keer Goudse Keramiek Dagen. een leuk stuk in het AD van zaterdag 23 januari 2016. en de webshop is open! zin in een lenteuitstapje? dit jaar voor het eerst de cursus groot" draaien met gemak" in Italië., De markten zijn voorbij, tijd om een nieuwe voorraad Rotterdam Schalen te draaien, zodat ze op tijd klaar zijn als kado voor de komende feestmaand.
Pottenbakker Rotterdam De Kleimeester: keramiekcursussen en lessen.
Tijdens een workshop pottenbakken bij dé pottenbakker van Rotterdam brengt De Kleimeester u alle fijne kneepjes van het vak bij. Mijn naam is Bert Kloppers en dankzij mijn ruime ervaring en passie voor de keramiek kan ik u leren draaien, handvormen, mallen maken en glazuren.

Contacteer ons