Zoeken naar keramiek swalmen

 
keramiek swalmen
 
Keramiekmarkt Swalmen.
De LAROUCHE-KERAMIEKPRIJS is een ode en herinnering aan oud medewerker Jan Crins, bijgenaamd Larouche. Deze prijs, ter waarde van 1000, wordt uitgeloofd aan de keramist die een bepaald thema het beste en meest origineel uitwerkt. Het thema voor 2018 is Eureka." Stichting Middenlimburgse Keramiekmarkt Swalmen. 6070 AD Swalmen.
Keramiekmarkt Swalmen.
Lisette van den Berg. Niek Hoogland, Pim van Huisseling. Piet Kerkhof, Heleen Dekkers. Pollie and Garry Uttley. PSW ML Activiteitencentrum. Ross De Wayne Campbell. Tineke van Gils. Viola en Alfred Hering. Yna van der Meulen. Stichting Middenlimburgse Keramiekmarkt Swalmen. 6070 AD Swalmen.
Nicole Simons Brouns KERAMIEK.
Trudie 2010 Zwemsterbuste Trudie. NICOLE SIMONS KERAMIEK. Mijn naam is Nicole Simons-Brouns., Geboren 11-07-1964 te Roermond. Ik woon in Maastricht, ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik heb in Maastricht de KLOS kleuterleidsteropleiding gedaan en erna nog vier jaar s'avonds' de opleiding L.O.-akte Handvaardigheid op de PABO Maastricht. Tijdens de opleiding merkte ik dat het werken met klei me erg lag en vooral dat ik er ontzettend veel plezier in had iets te creeëren van klei. Op het moment 2015 ben ik, na ruim twintig jaar werkzaam te zijn geweest als vakleerkracht handvaardigheid aan een basisschool in Melickgestopt, met lesgeven en heb ik besloten full-time" te gaan keramieken! Na twee achtereenvolgende jaren een keramiekcursus te hebben gevolgd om alle technische snufjes, de oven hanteren en het glazuren onder de knie te krijgen, heb ik in september 2006 een eigen oven gekocht en ben ik actief gaan boetseren in mijn eigen atelier in Swalmen.
SKNN Keramisten Links.
Keramisten Noord-Nederland SKNN. Keramisten Noord-Nederland SKNN. Keramiek Kring Limburg. Stichting Kunstzinnige Vorming Stadskanaal. Ambachtelijke opleiding keramische technieken. Museum Princessehof Leeuwarden. Stichting Klei Hobby. Nederlandse Vakgroep Keramisten. Vakboekhandel van de Moosdijk. Helmuth Ecker Fachbuchhandlung. Museum Keramion Frechen. Kunst-Ahoy en Kunstbeurs Antwerpen.
Internationale Keramiekmarkt Swalmen YouTube.
De Internationale Keramiekmarkt Swalmen toont hoe verrassend veelzijdig keramiek kan zijn. Of u nu op zoek bent naar mooie gebruiksvoorwerpen voor in de keuken, moderne wanddecoraties of prachtige keramische objecten of beelden voor in de tuin, op de Internationale Keramiekmarkt Swalmen zult u zeker slagen.
Keramiekmarkt Swalmen.
Internationale Keramiekmarkt Swalmen.
Swalmen 11-05-2016 Dé keramiekbiënnale die kwaliteit, expressiviteit en vakmanschap centraal stelt, vindt dit jaar voor de vijftiende keer plaats in het Midden-Limburgse Swalmen tijdens de pinksterdagen, zondag 15 en maandag 16 mei 2016. Keramiek is hot. Pottenbakken mag weer Er is een nieuwe waardering voor schoonheid in combinatie met ambachtelijkheid ontstaan.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Keramiekmarkt Swalmen.
In het Middenlimburgse Swalmen vindt, tijdens de Pinksterdagen op zondag 20 en maandag 21 mei 2018, de zestiende Internationale Keramiekmarkt Swalmen plaats. Meer dan honderd keramisten uit binnen en buitenland zullen hun producten presenteren. Deze markt is toonaangevend op Europees keramiekgebied en onderscheidt zich door deelname van louter professionals. De deelnemende keramisten worden zorgvuldig geselecteerd zodat er werk te zien is dat zich kenmerkt door variatie, hoge kwaliteit en innovatie. De organisatie van dit tweejaarlijks evenement is in handen van de Stichting Middenlimburgse Keramiekmarkt, een groep vakmensen uit de Maasstreek met een rijke historie op het gebied van keramiek en pottenbakken.

Contacteer ons