Meer resultaten voor cursus keramiek draaien antwerpen

 
cursus keramiek draaien antwerpen
 
Atelier-K! creatieve workshops en curussen keramiek.
Creatieve workshops en cursussen keramiek. met de k" van klei, kunst, kreativiteit. is een initiatief van keramiste Katja Van Breedam, ze deelt haar passie voor keramiek met anderen. Haar atelier wordt ter beschikking gesteld voor cursussen keramiek aan volwassenen. Cursus keramiek opbouw.
Keramiek startpagina: keramisten, workshops, pottenbakken, materiaal benodigdheden.
HARELBEKE Ik maak beelden in keramiek om een idee vorm te geven. Dit idee heeft altijd te maken met wat ons bezighoudt als mens. Ik geef vorm aan mijn werk met menselijke figuren met een heel eigen stylering. POTTENBAKKERIJ DEN BOELOVER. GERAARDSBERGEN In 2015 20 jaar keramist / pottenbakker. Ik maak voornamelijk serviesgoed gestookt op steengoed temperatuur 1312C hoge temp. zelfde als porselein. Alle serviesgoed is oven, microgolf en vaatwasbestendig. Er zijn 2 gasovens 300l/oven en een grote houtoven anagama-noborigama hybride. 32.054 421 347. ANTWERPEN Op mijn site vind je heel verschillend werk, van draaien tot gieten en plaatwerk.
cursus pottenbakken.
Sommigen zal vooral het draaien van gebruiksvoorwerpen vazen, potten, schalen en serviezen aanspreken, anderen zullen meer plezier beleven aan het handvormen, boetseren van sculpturen of het decoreren van keramiek. Zie: Gallery Cursisten. De cursus wordt gegeven in kleine groepen van ca.
Website De Vonder.
De cursus gaat niet door tijdens de schoolvakanties. Gemiste lessen kunnen op een later tijdstip worden ingehaald. Draaiworkshops voor creatievelingen. Vanaf 8 jaar Regelmatig organiseer ik workshops voor kinderen vanaf 8 jaar. Gedurende anderhalf uur begeleid ik hen bij het draaien van een potje. Het andere anderhalf uur maken ze een duimpotje of eigen creatie aan de werktafel. Al de werkjes worden in het atelier gebakken. De, door hun uitgekozen, 3 mooiste exemplaren worden door mij geglazuurd. Na twee weken kan je de werkjes ophalen en heb je een aandenken aan een kleiblije voormiddag! Zo een drie uur durende workshop kost 30. In deze prijs zit de begeleiding, pauze met drankje versnapering, gebakken werkjes drie geglazuurde werkjes. Een workshop kan pas doorgaan met minimum 2 en maximum 6 deelnemers. Voor de liefhebber van handgedraaide keramiek.:
Anne Kempenaers keramiek.
Spring naar inhoud. draaicursus voor volwassenen weekcursus. Draaicursus voor volwassenen weekend. WIJ STAAN OP 1 MEI OP DE MARKT beparkte oplage TE DUFFEL. Volg ons op.: Zoeken naar: Zoeken Recente reacties. Met trots ondersteund door WordPress Thema: Illustratr door WordPress.com.
de scherf.
Onze doelstellingen zijn vooral het geven van workshops keramiek, handopbouw gedurende het volledige schooljaar, en sinds kort ook draaicursussen gedurende de schoolvakanties. Daarnaast organiseren we verschillende tentoonstellingen met als grote topper de biƫnnale kunstroute KempARt, in en rond Turnhout. zie ook: www.kempart.be.
Workshops / Creatieve Workshops Antwerpen Wattedoen.be.
Muziek lessen overige. Workshops Creatieve Workshops Provincie Antwerpen 31-03-2018 tot 31-05-2018. leeftijd van de deelnemer: onbelangrijk. Zaterdag 31 maart Atelier Airhans.be Grasheideweg 18 Schriek. Airbrush Cursus Basis vrijdagavond. Van 30 maart tot 22 juni V Atelier Airhans.be Grasheideweg 18 Schriek.
Keramiek academie antwerpen dko.
Verder wordt het werken met kleiplaten en draaien op de draaischijf aangeleerd. Ook het bewerken van de kleihuid, het gebruik van de lomer, oppervlakte texturen, engobes en glazuren komen zowel theoretisch als praktisch aan bod. Aan de hand van theoretische lessen leer je wat klei is, hoe we het recupereren, hoe het keramiek wordt, hoe het wordt gebakken, welke soorten ovens er zijn, enz.
Keramiek Academie Berchem.
Dan is de cursus keramiek geknipt voor jou! Je hebt geen voorkennis nodig. In de eerste jaren bouw je immers de basiskennis op. Daarna volgt stapsgewijs het creatief proces van idee naar ontwerp, van omgaan met kleur, klei en glazuur.

Contacteer ons