Meer resultaten voor keramiek zwolle

 
keramiek zwolle
 
Suzan von Perydon Over.
In 2014 ben ik mijn atelier begonnen aan de Curieweg 12 te Zwolle. Hier werk ik aan mijn beeldend werk maar ik geef er voornamelijk keramiek cursussen en workshops. Verder op de site vind je al mijn andere activiteiten. Cursussen en Kunsteducatie.
Keramiek in Zwolle Centrum voor Ambachtseconomie.
Keramiek maken en kopen in Zwolle. Wil je zelf keramiek maken of keramiek kopen bij een vakbekwame keramist in de omgeving van Zwolle? Via de online ambachtszoeker van het Centrum voor Ambachtseconomie CvAE kom je op het spoor van diverse vakbekwame keramisch bedrijven bij jou in de buurt.
Workshops en cursussen in Zwolle Cursussen-en-workshops.nl.
Keramiek cursus van zeer ervaren docent Annet van der Kamp in ruim atelier in Zwolle Noord.De workshop is voor alle niveaus, zowel beginners als gevorderden.Tijdens de lessen worden de vo. HET Aanbod van de Beeldhouwschool: Ontdek Beeldhouwen amp; vervolg Portretboetseren amp; Vervolg Talentklas Beeldende vorming Reliƫfkunst Gevelsteen amp; Gevelkunst Bronsgiete.
RabArt; Keramiek cursus, voor beginners en gevorderen. Vormgeven en glazuren.
Keramiek is een zeer veelzijdig materiaal, van gebruikskeramiek tot figuratieve en abstracte beelden, u kunt er alle kanten mee op. Om dit zelf te ontdekken, kunt u zich nu opgeven voor de cursus Keramiek voor volwassenen. Deze cursus is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde cursisten.
Keramiek studio Duimelijntje.
Keramiek studio Duimelijntje. De grootste keramiek webwinkel van Nederland! 0 items 000., Return to Content. Alle catalogus prijzen voor keramiek betreffen'wit, ONBESCHILDERD keramiek. Search for: Zoeken.: Basis keramiek 1. 2018 Keramiek studio Duimelijntje. All Rights Reserved. Powered by WordPress. Designed by UA-55973534-1.
Jan Kamphuis Keramiek Ceramic design Keramiek ontwerp en realisatie.
Jan Kamphuis Keramiek. Ceramic design Keramiek ontwerp en realisatie. ceramics 1985 2005. Industrial design business gifts. Welkom op de nieuwe site van Jan Kamphuis. De komende tijd zal deze site verder uitgebouwd worden, opmerkingen of vragen? Spiral vase 433. Tulpenvaas 4 delen.
Cursus bij Pottenbakker Kees Hoogendam.
Zijn diepgaande studie en beoefening van alle facetten van de keramiek, maakt dat hij een bron van kennis is voor ieder die meer wil leren over draaien, handvormen, glazuren en stoken. De cursus pottenbakken en keramiek vindt plaats op elke woensdag en donderdag het hele jaar door van 10.00 tot 16.00 uur. De locatie bevindt zich in het Waterlab in het Waterloopbos, vlak bij Vollenhove. Op geringe afstand van Kampen, Zwolle, Meppel, Steenwijk en Emmeloord.
Cursussen keramiek door Peter van Steenwijk Palet kunstenaarsvereniging ter beoefening van de beeldende kunst.
Dit event is voorbij. Cursussen keramiek door Peter van Steenwijk. 3 januari 2017 31 december 2017. Teken en schilderlessen voor kinderen bij Atelier Blauw. Aquarelcursus landschapschilderen door Sjoerdtje Hak. Op de locatie Palet kunt u leren draaien op een pottenbakkersdraaischijf.
Oer! Keramiek van Agnes Groot Koerkamp Kunstenaar in DOAS Zwolle Ervaart natuurlijke oerkracht uit de klei die zich oneindig laat vormen.
DOAS Culturele broedplaats. In de wijk Pierik in Zwolle staat De Oude Ambachtschool. In dit authentieke gebouw werken ruim 30 kunstenaars in de verschillende ateliers. Groepsuitje in Zwolle. Handen in de klei. Cursus klei / keramiek. Keramiek van Agnes Groot Koerkamp.

Contacteer ons