Resultaten voor keramiek workshop limburg

 
keramiek workshop limburg
 
Mini workshop Pottenbakken Pottenbakkerij de Mussepot.
TIP: Geef een mimi workshop als kado. De miniworkshop pottenbakken duurt 1 uur of 15, uur en is bedoeld voor 1 5 personen of een gezin met kinderen tot 12 jaar. In het laatste geval gaat de meeste aandacht naar de kinderen.
workshop pottenbakken De Olde Kruyk Milsbeek.
orientatie door het organiseren van workshops pottenbakken en keramiek rondleidingen. Voor verenigingen, familiedagen, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitstapjes is dit altijd een leuke manier. om kennis te maken met het oudste beroep ter wereld.; immers God schiep de mens uit klei. Tijdens een gezellig ontvangst met koffie en Limburgse vlaai in de galerie van de pottenbakkerij. krijg u een korte lezing over de geschiedenis van de klei in deze streek en in het bijzonder dat. van De Olde Kruyk. Hierna volgt een rondleiding door de pottenbakkerij, met een demonstratie. van het draaien, glazuren en decoreren. Hierna volgt de mogelijkheid waarbij men zelf de klei. kan voelen door te boetseren of het draaien van een pot. Het koppelt onze kennis aan uw kreativiteit. Het is een mini-workshop dat zeer geschikt is voor groepen in verenigingsverband, vrijgezellengroepen en familiedagen. Er kan een opdracht gegeven worden dat vaak tot n hilarisch en spontaan werkstukje leidt. In overleg kunnen eigen ideeen uitgewerkt worden. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om op 4 draaischijven het draaien" te proberen. Er zijn geen vaardigheden hiervoor vereist. Men wordt niet vuil. Passende kleding is aanwezig. Werkstukken worden gebakken en kunnen later opgehaald worden. Duur van de workshop: 2uur.
KWL.
Zowel voor draaien als opbouwen. In de reeks van de kleien met een andere kleur chamotte, is deze klei kampioen! Vier kleuren chamotte in. Keramiek opleidingen en lessen Keramiek workshops Keramiek Events Keramiek winkel. Keramiek Centrum Limburg Horizonlaan 19 3600 Genk Poort Genk: 2270.
Welkom bij Camac-Machi Potterie Roermond, Midden-Limburg.
Werk in opdracht. Opdrachten voor restaurants. workshop op lokatie. Workshop bij The green circle., Welkom bij potterie Camac-Machi. Wij vervaardigen onze producten op ambachtelijke wijze, d.w.z. op de draaischijf of met de hand opgebouwd. Ook maken we soms gebruik van steunmallen voor indrukwerk.
Workshops en cursussen bij Cursus keramiek Limburg Cursussen-en-workshops.nl.
Tekenles en schilderles in westfriesland. Workshop Zee-schilderen met olieverf alla-prima nat-in-nat. Workshop beeldhouwen in steen atelier" bol. Meld workshop aan. Je hebt een account nodig om favorieten aan te maken of berichten achter te laten. Koppel Facebook voor een account.
Potterie De Tramhalte Een KLEI" gezellig MONUMENT.
Wekelijkse draai lessen. Workshop De Luxe. De Tramhalte in de media. Workshops voor jong en oud! EEN HELE KUNST. Een KLEI" gezellig MONUMENT. Welkom bij Potterie/Galerie De Tramhalte. Hét station voor kunst met keramiek midden in het hart van ons nationaal park de Maasduinen. Een begrip in Noord Limburg waar keramisch ontwerper en vormgever Geert Jacobs.
Home Mauds Keramiek Atelier.
De hitte doet het zaagsel vlam vatten en de rook trekt in het werkstuk. De barstjes in het glazuur en de niet-geglazuurde delen worden daardoor zwart van kleur. Keramiek, is mijn passie. Mauds Keramiek Atelier. Deel mijn passie voor keramiek.
Keramiekcentrum de Tiendschuur.
Het keramiekcentrum biedt een boeiende kijk op de Tegelse kleiwaren door de eeuwen heen, maar toont ook hoogtepunten uit de hedendaagse keramiekwereld. De Tiendschuur organiseert wisselexposities met keramiek van internationale allure, workshops, demonstraties, rondleidingen en speurtochten. Maar ook kinderfeestjes met thema's' als prinsessen, ridders, draken en cupcakes.
Workshop keramiek Antwerpen Gent Limburg Vlaanderen.
La Bron biedt hiervoor een ruime keus aan creatieve workshops als schilderen, beeldhouwen en koken, maar ook speciale wensen behoren tot de mogelijkheden. Tijdens de gezellige workshop keramiek of porseleinschilderen, beschilder je een reeds geglazuurd object. Na beschildering worden de spulletjes in een pottenbakkersoven afgebakken.
volwassenenatelier t KRATJE Cursussen Atelier.
boetseren, keramiek en pottenbakken. sculpturen van zeepsteen. creatief met bloemen. vilten en hoeden maken. kalligrafie met hedendaagse toepassingen. bij voldoende belangstelling. Zaterdag van 9.30u tot 12.30u. Soms volstaat één workshop om tot resultaat te komen, twee of drie na elkaar zijn soms nodig.
Workshops In de Vlinderkes.
chocolade en cocktail workshop. Diverse mogellijkheden in Venlo maar ook op locatie NL. Kookworkshops 8-36 personen, Velden NL. Kookworkshops 8-24 personen, Meerlo NL. Kookworkshops 8-36 personen, Venlo NL. Keramiek, brons, speksteen en mergel, textiel, glaskralen, ook op locatie NL. Bloemschikken, Lomm NL. Schilderen, edelsmeden, sculpturen en vilttechnieken, Arcen NL. Bloemschikken en kruidenverwerking, Arcen NL. Bob Ross, mozaiek, sieraden, glasdecoratie, ook op locatie NL. Beeldhouwen, vrije expressie/schilderen, natuurdecoratie, Velden NL. Cocktail workshops vanaf 10 personen, Sevenum NL. World Art House. Schilderen en beeldhouwen, Well NL. Pottenbakken, Bergen NL. Mountainbike clinics, tochten en verhuur, ook op locatie NL. Catering en BBQ. Direct bij ons te boeken. Kunst en cultuur. Routes en tochten. Speciaal voor de kinderen. U vindt ons terug op. Meer informatie / reserveren. Groepsaccommodatie In de Vlinderkes. 2018 Groepsaccommodatie In" de Vlinderkes. Luxe accommodaties in Arcen, de Parel van Noord Limburg.

Contacteer ons