Op zoek naar keramiek workshop limburg?

 
keramiek workshop limburg
 
Potterie Partij.
Behalve de verkoop van eigen werk in onze winkel aan huis, bied en wij de mogelijkheid tot het volgen van workshops: potten draaien, decoreren, handvormen en raku stoken. Zoekt u een activiteit met meerdere personen, zoals een familiedag of teambuilingsdag kunt u bij ons terecht.
Keramiek-atelier Leim Zwa.
welkom bent om eens rond te kijken, koffie/thee staat klaar. in de tussentijd meteen even onze facebookpagina leim en zwa, vormgeving in keramiek kunt liken want daar zetten we veel foto's' op. Wij beschikken over 2 ateliers, één op de begane grond waar we vooral glazuren en het grootste op de eerste verdieping waar we vooral kleien. Ben je op zoek naar een leuke workshop?
Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen Museum en Atelier voor keramische kunst.
In ons atelier kan iedereen meer leren over klei en het werken ermee. Kijk hier naar ons aanbod: cursussen, workshops, demonstraties, rondleidingen, speurtochten, kindermiddagen en feestjes. Dinsdag t/m zondag.: 11.00 17.00 uur. 2e Paasdag, 2 april, geopend van 11.00-17.00 uur.
Workshops in Limburg Cursussen-en-workshops.nl.
Workshops en cursussen in Limburg. Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Limburg. 31 maart 2018. Pony power voor kids. Pony Power voor Kids is een cursus sociale en emotionele vaardigheden voor kinderen van 6 tot 13 jaar waarbij wordt gewerkt met hulp van paarden. Een doordachte methodiek die aansluit b. Spiritueel, Persoonlijke Ontwikkeling. 7 april 2018. Verschillende mogelijkheden om keramiek te decoreren zullen worden besproken, gedemonstreerd en geprobeerd.Laat je verrassen. 12 april 2018. Sculpturen in porselein. In deze cursus gaan we experimenteren met porselein om zo tot eigenzinnige 3 dimensionale vormen te komen. VORMSTOF bied deze cursus aan om de grenzen maar zeker ook de mogelijkheden van. 20 april 2018. Workshop beeldhouwen in steen atelierbol."
Keramiek passie.
Ik ben gespecialiseerd in Keramiek en heb diverse cursussen en stages gevolgd in binnen en buitenland bij o.a. Kees Hoogendam, Thierry Foucet Monumentale vormen draaienFrankrijk, Niek Hoogland, Natasja Zaludova glazuur, Florance de Sacy prive masterclass, Frankrijk. In Zuid-Limburg in St.
Potterie De Tramhalte Een KLEI" gezellig MONUMENT.
Wekelijkse draai lessen. Workshop De Luxe. De Tramhalte in de media. Workshops voor jong en oud! EEN HELE KUNST. Een KLEI" gezellig MONUMENT. Welkom bij Potterie/Galerie De Tramhalte. Hét station voor kunst met keramiek midden in het hart van ons nationaal park de Maasduinen. Een begrip in Noord Limburg waar keramisch ontwerper en vormgever Geert Jacobs.
Home Mauds Keramiek Atelier.
Mijn passie is keramiek. In mijn atelier ervaar je het plezier dat het maken van je eigen keramieke kunst jou geeft. Kijk wat de mogelijkheden zijn voor cursussen en workshops. Of neem een kijkje in de galerie van mijn te koop staand werk.
Keramiekado En Zo.
WORKSHOP KERAMIEK Bij KeramieKado en Zo kun je met minimaal 3 en maximaal 10 personen een workshop keramiek volgen. We bieden 2 verschillende workshops, bij de een gaat u biscuitgebakken objecten glazuren en bij de ander kunt u iets van klei maken. EEN CREATIEF KINDERFEESTJE? KeramieKado en Zo organiseert kinderfeestjes voor maximaal 10 kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Op woensdag of zaterdagmiddag een andere dag is in overleg ook mogelijk gaan de kinderen iets kleien en ook nog glazuren. De duur van het feestje is 25, uur. Adres: Kruisstraat 39a, 6171 GC Stein, Limburg.
Creatieve workshops in Limburg Workshoppen.nl.
Als enige provincie in Nederland wordt vooral het zuiden van Limburg gekenmerkt door een prachtig heuvelachtig landschap dat uitermate geschikt is voor onder andere fietsers en wandelaars. In Limburg kunt u onder andere deelnemen aan creatieve workshops als Action Painting Abstract schilderen, een workshop Keramiek of een workshop IJssculpturen.

Contacteer ons