Resultaten voor keramiek utrecht

 
keramiek utrecht
 
Werfklei Ambachtelijk gedraaid keramiek Utrecht Made.
Aan de Oudegracht, in een van de 732 werfkelders die Utrecht rijk is, is keramiekatelier Werfklei begonnen. Inmiddels is het atelier verhuisd naar Vechtclub XL. Reinier nam de hele boedel over van de vorige bewoner, die ook een keramiekatelier runde in de werfkelder. De manier waarop bij Werfklei borden, kopjes en allerhande aardewerk objecten worden vervaardigt mag met recht ambachtelijk genoemd worden. De kunstenaar leerde het ambacht op de ambachtsopleiding in Gouda, maar leerde het vak pas echt door eindeloos veel keramiekproducten te fabriceren. Omdat klei een van de meest flexibele materialen is: totdat het in de oven gaat is alles aan te passen of corrigeren. Experimenteren met klei en glazuur is Reinier op het lijf geschreven. Trots toont hij mij enkele keramiekproducten met kleurrijke kristallen die ontstaan zijn bij afbakken van het glazuur in de oven. iPhonespeaker van keramiek.
Keramiekatelier Nelly van der Knaap, Utrecht DagjeWeg.NL.
Gemeente Utrecht, Utrecht. Let op: prijzen zijn altijd vanaf-prijzen, vrijblijvend en onder voorbehoud. Genoemde prijs geldt voor een workshops van 25, uur, inclusief materiaal, koffie en thee. De prijs voor een kinderfeestje is gebaseerd op een groep van zes kinderen.
De Kleiacademie.
Er zijn twee typen opleiding die men kan volgen. De opleiding-begeleiding voor hen die het werken met klei en keramiek als een vorm van vrijetijdsbesteding zien maar zich toch in het algemeen willen bekwamen in de materie en het fenomeen.
Cursus keramiek door Tjerk van der Veen.
Mobach Keramiek.
Moderne keramiek, basic vormgegeven met een chique uitstraling. Sinds 1895 werken vijf generaties Mobach met een team van medewerkers in een historisch pand aan de Kanaalweg in Utrecht. Door de eeuw heen is de werkwijze niet wezenlijk veranderd. Alle keramiek wordt of op de schijf gedraaid of met de hand uit kleirollen of platen opgebouwd.
1260shop Twaalfzestig keramiek collectief Utrecht 1260shop.
1260shop TwaalfZestig Keramiek Collectief. 3526 KM Utrecht. Bel ons nu: 31 0 65 33 98 22 6. Sign up to receive latest news and updates direct to your inbox. Deze site gebruikt cookies om jou webshop-bezoek en gebruikerservaring te verbeteren.
Willeke Los Keramiek.
Willeke Los Keramiek. Willeke Los Keramiek is een sfeervol keramiekatelier in de oude binnenstad van Utrecht. Het atelier bevindt zich in een recent gerestaureerde werfkelder aan de Oude Gracht. U kunt hier terecht voor cursussen draaien op de pottenbakkersschijf en voor workshops draaien voor volwassenen en kinderen.
Keramiek Glazuur.
MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF. Leave this field empty if you're' human.: Keramiek en Glazuur. Is onderdeel van De Pottenbakster. Dé plek voor cursussen en workshops pottenbakken, keramiek en glazuren. 5048 AZ Tilburg. 2018 Keramiek en Glazuur Powered by.
Kinderfeestjes en Cursussen Pottenbakkerij de Scherf Montfoort-omgeving Utrecht.
Ze volgde al langere tijd draailessen in Utrecht en werd gevraagd om cursussen pottenbakken in Utrecht te gaan geven. Dit deed ze met erg veel plezier en voldoening. Een passie was geboren. Om zich verder te ontwikkelen volgde ze de 3-jarige ambachtelijke keramiek opleiding, pottenbakken en handvormen in Gouda en er werd een atelier aan huis gebouwd, waar ze haar eigen pottenbakkerij startte.
Jeroen van Nijnatten Traiteur en keramiek, luxe en theatrale catering te Utrecht.
De Draaihals Pottenbakkerij.
Ruim 20 jaar geef ik al les in pottenbakken. In 2006 is De Draaihals verhuisd naar één van de oudste stegen van Utrecht: een atelier in de Abraham Dolesteeg, naast de idyllische Dolehof, waar heerlijk gepauzeerd kan worden. Urnen en Asdoosjes.

Contacteer ons