Op zoek naar keramiek utrecht?

 
keramiek utrecht
 
Barst! Keramiek.
geproduceerde keramische objecten onderdeel van één van de installaties van Fedde Ten Berge, en was er nog een selectie van eigen werk van Barst! Van 29 november t/m 21 december 2014 was werk van Barst! Keramiek te zien bij de speciale tentoonstelling Cash Carry van Kunstliefde in Utrecht.
Ambachtelijk Eigentijds Eigenwijs Utrechts keramiek atelier waar werken op de draaischijf centraal staat.
Ambachtelijk Eigentijds Eigenwijs. Utrechts keramiek atelier waar werken op de draaischijf centraal staat. Ambachtelijk Eigentijds Eigenwijs. Het atelier is gevestigd in Vechtclub XL, een creatieve broedplaats met veel andere ondernemers en ateliers uit verschillende disciplines. Lees meer over Atelier Werfklei en de te volgen cursussen en workshops. Documentaire bij Atelier Werfklei over het gebruik van lokale klei. April 2017, door Judith Boeschoten. Europalaan 2B, 3526 KS Utrecht, Netherlands.
Keramiek cursus en workshops.
Afdrukken Home Cursussen Workshops. Hier meer informatie over onze keramiek cursus ruimte in Utrecht aan de Overste Den Oudelaan 9F. Een heerlijke inspirerende plek waar klei in al haar facetten centraal staat. Onder deze pagina liggen een aantal mogelijkheden, uitleg over onze werkwijze scrollen naar beneden.
Workshops Vechtclub XLVechtclub XL.
Wil je een meeting of event laten bruisen door gebruik te maken van kwaliteiten van bijvoorbeeld Vechtclub XL huurders YES! WE CONNECT, Veld Organisatie Ontwikkeling of Pluc Plaatsman? Neem dan contact op over de mogelijkheden via verhuur@vechtclubxl.nl. 3526 KS Utrecht.
Cursus keramiek door Tjerk van der Veen.
Welkom bij Anita Rovers Keramiek.
Cursus Keramiek: Handvormen en Draaien Volksuniversiteit Utrecht.
Een begrip sinds 1917. Cursus Keramiek: Handvormen en Draaien. Cursus Keramiek: Handvormen en Draaien. Boetseren, kleien, handvormen, pottenbakken, potten draaien, alle technieken om met klei te werken kunnen bij deze cursus aan de orde komen. De cursus is geschikt voor beginnende en gevorderde cursisten.
Werfklei Ambachtelijk gedraaid keramiek Utrecht Made.
Aan de Oudegracht, in een van de 732 werfkelders die Utrecht rijk is, is keramiekatelier Werfklei begonnen. Inmiddels is het atelier verhuisd naar Vechtclub XL. Reinier nam de hele boedel over van de vorige bewoner, die ook een keramiekatelier runde in de werfkelder. De manier waarop bij Werfklei borden, kopjes en allerhande aardewerk objecten worden vervaardigt mag met recht ambachtelijk genoemd worden. De kunstenaar leerde het ambacht op de ambachtsopleiding in Gouda, maar leerde het vak pas echt door eindeloos veel keramiekproducten te fabriceren. Omdat klei een van de meest flexibele materialen is: totdat het in de oven gaat is alles aan te passen of corrigeren. Experimenteren met klei en glazuur is Reinier op het lijf geschreven. Trots toont hij mij enkele keramiekproducten met kleurrijke kristallen die ontstaan zijn bij afbakken van het glazuur in de oven. iPhonespeaker van keramiek.
Pottenbakkerij Paul werner PWkeramiek.
Ook hebben verschillende winkels en galeries mijn werk in stock en heb ik de Keramuze en de Parelboomprijs gewonnen. Ik geeft vaste keramieklessen, verzorgt kinderfeestjes en workshops pottenbakken voor volwassenen in mijn ruime en landelijk gelegen atelier in Groenekan, een klein plaatsje vlak bij Utrecht.
1260shop Twaalfzestig keramiek collectief Utrecht 1260shop.
1260shop TwaalfZestig Keramiek Collectief. 3526 KM Utrecht. Bel ons nu: 31 0 65 33 98 22 6. Sign up to receive latest news and updates direct to your inbox. Deze site gebruikt cookies om jou webshop-bezoek en gebruikerservaring te verbeteren.

Contacteer ons