Op zoek naar cursus keramiek limburg?

 
cursus keramiek limburg
 
Workshops en cursussen bij Cursus keramiek Limburg Cursussen-en-workshops.nl.
Workshops animatietechniek en greenscreen. ZOMER-KINDERACTIVITEITBij deze workshop werk je met kleine stukje keramiek, die op een voorwerp of paneel worden geplakt. Daarna voeg je alles netjes in en heb je een zelfgemaakte mozaiek. Workshops in de buurt. 3dbody in motion. Elke 4e zaterdagochtend van de maand gratis workshop GYROKINESIS 3Dbody in motion. Ook bekend als Yoga" voor Dansers. Dit gracieuze bewegingssysteem is gecreëerd door de balletdanser Ju. Boekbindcollectief De AAR. Het mooie ambacht boekbinden kan U bij ons aanleren onder leiding van drie ervaren docenten! Art2do leer tekenen en schilderen in maastricht. Art2Do biedt verschillende cursussen en workshops Tekenen en Schilderen aan. Je kunt je aanmelden voor een cursus, waarin je bijvoorbeeld de beginselen van het schilderen wilt leren, zoal.
Keramiek passie.
Ik ben gespecialiseerd in Keramiek en heb diverse cursussen en stages gevolgd in binnen en buitenland bij o.a. Kees Hoogendam, Thierry Foucet Monumentale vormen draaienFrankrijk, Niek Hoogland, Natasja Zaludova glazuur, Florance de Sacy prive masterclass, Frankrijk. In Zuid-Limburg in St.
Home Mauds Keramiek Atelier.
Mijn passie is keramiek. In mijn atelier ervaar je het plezier dat het maken van je eigen keramieke kunst jou geeft. Kijk wat de mogelijkheden zijn voor cursussen en workshops. Of neem een kijkje in de galerie van mijn te koop staand werk.
Keramiekado En Zo.
WORKSHOP KERAMIEK Bij KeramieKado en Zo kun je met minimaal 3 en maximaal 10 personen een workshop keramiek volgen. We bieden 2 verschillende workshops, bij de een gaat u biscuitgebakken objecten glazuren en bij de ander kunt u iets van klei maken. EEN CREATIEF KINDERFEESTJE? KeramieKado en Zo organiseert kinderfeestjes voor maximaal 10 kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Op woensdag of zaterdagmiddag een andere dag is in overleg ook mogelijk gaan de kinderen iets kleien en ook nog glazuren. De duur van het feestje is 25, uur. Adres: Kruisstraat 39a, 6171 GC Stein, Limburg.
Opleiding Pottenbakker basis SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
SYNTRA Limburg Hoofdzetel 011 28 60 50 / Genk 089 35 46 16 / Hasselt 011 30 32 32 /. Maaseik 011 80 87 00 / Neerpelt 011 80 87 00 / Tongeren 012 23 47 60 / Westerlo 089 35 46 16.
Keramiek Website Academie BK.
Het atelier keramiek is zeer goed uitgerust om gipsmodellen te maken met behulp van draaitafels dit is uniek in Vlaanderen, ruime werkruimtes en grote ovens. Ook aan de afwerking, de verschillende oppervlaktebehandelingen, zoals het werken met engobes, glazuren, kleurpigmenten e.a. komen ruimschoots aan bod. De cursisten worden individueel begeleid. Het uiteindelijke doel is te komen tot de ontwikkeling van persoonlijk werk met een duidelijke beeldtaal in o.a. kleinsculptuur, installaties, wandreliëfs, gebruiksgoed en monumentaal werk. Kort samengevat bevat deze cursus ondermeer.:
Keramiekcursus Landgoed Blankwater Roermond, Limburg.
In de schoolvakanties wordt geen cursus gegeven. De foto's' hiernaast zijn een impressie van wat er zoal gemaakt wordt en hoe er les gegeven wordt. De lestijden zijn.: Donderdagochtend: 9.30 tot 12.00 uur. Donderdagmiddag 13.30 tot 16.00 uur. Donderdagavond 19.30 tot 22.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via deze website of bellen 0613597916. Familie van den Berg. 6071NV Swalmen L. 31 06 13 59 79 16. Bedrijfsnaam Naam Adres Postcode Plaats Telefoon E-mail Onderwerp Bericht Verzend. 15 maart 2018. Vindt je het leuk om met je handen bezig te zijn. Even je hoofd leegmaken en iets moois maken. Kom dan naar de keramiekcursus handvormen van Klei van mij. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Zondag 1 april a.s. zijn wij weer geopend! 15 maart 2018. Vanaf zondag 1 april a.s. zijn wij weer iedere dag geopend van 11.00 tot 17.30 uur. Er staan weer lekkere nieuwe gerechten op de menukaart! Graag tot ziens! Familie van den Berg. 6071NV Swalmen L. 31 06 13 59 79 16. Landgoed Blankwater Roermond, Limburg 2018 code design by PostelOntwerpen.
Cursussen.
Voor wie is deze cursus.: als je belangstelling hebt voor beeldende kunst. als een betrokken benadering die vertrekt vanuit het kijken je aanspreekt. als je nieuwsgierig bent naar wat je allemaal over een kunstwerk kunt vertellen. als je het leuk vindt in een kleine groep iets te leren. als je zin hebt ik actieve, inspirerende, leerzame bijeenkomsten. Meer informatie: www.anjavanrijen.nl. Draaien op de draaischijf. Kerkhof/Dekkers, Piet en Heleen. Cindy Heldens-van Aarssen. Vrije vormen met keramiek, w.o.
Potterie Partij.
Behalve de verkoop van eigen werk in onze winkel aan huis, bied en wij de mogelijkheid tot het volgen van workshops: potten draaien, decoreren, handvormen en raku stoken. Zoekt u een activiteit met meerdere personen, zoals een familiedag of teambuilingsdag kunt u bij ons terecht.
Keramiek-atelier Leim Zwa.
welkom bent om eens rond te kijken, koffie/thee staat klaar. in de tussentijd meteen even onze facebookpagina leim en zwa, vormgeving in keramiek kunt liken want daar zetten we veel foto's' op. Wij beschikken over 2 ateliers, één op de begane grond waar we vooral glazuren en het grootste op de eerste verdieping waar we vooral kleien. Ben je op zoek naar een leuke workshop? Kijk dan eens in het hoofdstuk themaworshops. Er is een nieuw hoofdstuk toegevoegd bovenin de balk: MIND-WALK. Naast keramist ben ik namelijk ook Mind-Walk trainer. Ben je ook zo iemand wiens hoofd overloopt en op zoek naar een rustmoment, waarin je wilt genieten van de natuur? Kijk er dan maar eens naar. In mei start ik met een Mind-Walk cursus op woensdagavond en op zondagochtend.

Contacteer ons