Resultaten voor cursus keramiek gent

 
cursus keramiek gent
 
Nora Nuyts / Keramiek en Porselein.
Keramieklessen workshops pottendraaien Keramika.
Ze is gespecialiseerd in ambachtelijke keramiek voor dagelijks gebruik en in grote stukken opbouwen. Na haar master in filosofie heeft ze een opleiding als keramiste gevolgd bij Jean Pierre Wagner en aan de Academie van Gent. Ze geeft al 17 jaar keramieklessen en workshops pottendraaien, opbouwen en glazuren in steengoed en raku.
Vrije Academie Gent vzw.
Cursussen workshops pottenbakken.
MONUMENTAAL BEELDHOUWEN IN KERAMIEK HANDGEVORMDE SCHALEN. MOL 1 Workshop Monumentaal beeldhouwen in keramiek: In een twee daagse workshop leer je alles over hoe je beelden kan boetseren in keramiek, het is een intensieve praktisch gerichte cursus waarin je vele tips en technieken aan leert over boetseren, armaturen maken, uithollen, terug in elkaar zetten, bakken in.
Terre-Pure: keramiekatelier / Heuvelland.
Cursus keramiek UiT in Vlaanderen.
Van droom naar daad. Ik zet me achter een homp klei voor een mini cursus keramiek. Het schemerige appartement in New York met op de achtergrond Unchained Melody ruil ik voor een hippe drop-in pottery studio in het Londense Hackney: Clay Time.
wiewat? keramiekstudio.
Ik ben opgegroeid in een kunstenaarsnest. Ik heb mijn papa, karikaturist Nesten, altijd zien tekenen en schilderen en kwam als kind al in contact met bevriende kunstenaars en keramisten, o.a. Jose Vermeersch en Tjok Dessauvage. Ik had de kleimicrobe goed te pakken en studeerde keramiek aan Sint-Lucas Gent.
Keramiek Glaskunst Luca.
Blog: LUCA Keramiek Glaskunst Gent. PROJECT WEEK @ EKWC / NL EKWC adviser expert Sander. Interim jury 2 en 3 Bachelors. A NEW WORLD Een warm welkom aan Astrid, Layla, Esther, Shana. START SCHOTWim Lambrecht, kapitein van het Gentse LUCA schip en.
Keramiek workshops.
En ja, er zijn steeds mensen die afvallen Dus het heeft zin. En bvb voor eind augustus zit de cursus gewoon vol en staat er nog bijna niemand op de wachtlijst. 330 per persoon. Klei is inbegrepen in de prijs.
Keramiek Academie voor beeldende kunsten Gent.
Haar uitdrukkingskracht leent zich tot verfijning en po√ęzie, tot woeste vertelkracht en expressie, tot concept en installatie, tot beeld en potvorm, Keramiek heeft zijn wortels in een sterke traditie en evolueerde zowel in het functionele als in het ruimtelijk beeldende naar een hedendaagse beeldtaal.

Contacteer ons