Resultaten voor cursus keramiek gent

 
cursus keramiek gent
 
Keramieklessen workshops pottendraaien Keramika.
Ze is gespecialiseerd in ambachtelijke keramiek voor dagelijks gebruik en in grote stukken opbouwen. Na haar master in filosofie heeft ze een opleiding als keramiste gevolgd bij Jean Pierre Wagner en aan de Academie van Gent. Ze geeft al 17 jaar keramieklessen en workshops pottendraaien, opbouwen en glazuren in steengoed en raku.
html_vrijeacademiegent keramiek.
De voornaamste technieken in keramiek komen voldoende aan bod zodat iedereen op eigen tempo de werkstukken kan maken die hij of zij wil. Meebrengen eerste les: boetseerstokjes, aardappelschiller, penseel en een bokaaltje met deksel, kleine glazuurzeef. lessen: op vrijdagavond van 20u tot 22u. VOORLOPIG GEEN LESSEN GEPLAND. inclusief bakkosten en glazuren / klei afzonderlijk te betalen. vrije academie gent.
Cursussen workshops pottenbakken.
Even stil staan en genieten. CURSUS DRAAIEN EN OF PROEVERTJESDAGEN. OUD-HEVERLEE Een proevertje. Heb je nog nooit klei gedraaid en weet je niet of het je" ding" wel is, dan kan je je inschrijven voor een ontdekkingsmoment. Ik geef kort uitleg over de weg die de klei volgt van klei tot pot. 32.16 47 27 29. ANNE KEMPENAERS DRAAICURSUS. BORGERHOUT Je gaat de uitdaging aan om na 8 weken zelfstandig een kom of pot te draaien. Je leert kneden, centeren en optrekken. De laatste les wordt er geglazuurd. Je leert hoofdzakelijk dompelen met zelfgemaakte glazuren. Wie verder wil oefenen kan dit doen tijdens vrije atelier weekends. Op mijn website www. 32.479 62 17 06. KERAMIEK ATELIER MANU VAN STEENBERGEN. GENT Unieke sculpturen gemaakt van gedraaide potten en eigenzinnige keramiek.
Terre-Pure: keramiekatelier / Heuvelland.
WAT GEMAAKT IS VANUIT DE ZIEL RAAKT OOK EEN ZIEL, DAAROM IS IETS WAT HANDGEMAAKT IS OOK ZOVEEL WAARDEVOLLER. De Terre-Pure ateliershop is een kleine en gezellige speciaalzaak, met uitsluitend zelf ontworpen handgemaakte keramiek. De keramiek van Terre-Pure is enkel te koop via de ateliershop na afspraak of via de online shop!
Keramiek workshops.
En ja, er zijn steeds mensen die afvallen Dus het heeft zin. En bvb voor eind augustus zit de cursus gewoon vol en staat er nog bijna niemand op de wachtlijst. 330 per persoon. Klei is inbegrepen in de prijs.
Cursus keramiek UiT in Vlaanderen.
Van 8 januari 2019 tot 5 februari 2019. Workshop keramiek: Expressieve gezichten. Izegem, T Werkpand. Cursus of workshop. Bekijk alle activiteiten. Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 9000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Gent en daarbuiten!
Nora Nuyts / Keramiek en Porselein.
Keramiek Glaskunst LUCA.
Grafisch ontwerp op Sint-Lucas Gent. Grafisch ontwerp op Sint-Lukas Brussel. Textielontwerp op Sint-Lucas Gent. Vrije kunsten op Sint-Lucas Gent. Vrije Kunsten op Sint-Lukas Brussel. Keramiek en glaskunst worden gecombineerd aangeboden. Beide disciplines stellen de omgang met de materie cruciaal in het beeldend creatieproces.
Keramiek Academie voor beeldende kunsten Gent.
Haar uitdrukkingskracht leent zich tot verfijning en po√ęzie, tot woeste vertelkracht en expressie, tot concept en installatie, tot beeld en potvorm, Keramiek heeft zijn wortels in een sterke traditie en evolueerde zowel in het functionele als in het ruimtelijk beeldende naar een hedendaagse beeldtaal.

Contacteer ons