Zoeken naar keramiek workshop

 
keramiek workshop
 
Keramiek Atelier Geartsje Dupon Keramiek Workshops Cursussen.
Workshop Vogeltjes / Schaap. Workshop Zilveren ring of hanger van zilverklei 2. Workshop Afrikaanse vrouw. Ons atelier en de winkel. In Mûnein, vlak bij Leeuwarden woon ik, Geartsje Dupon. Ik heb er een mooie winkel vol sieraden en keramiek en in het atelier geef ik allerlei keramiekworkshops.
Storm Keramiek Storm Keramiek.
H allo, welkom op de website van Stormkeramiek. Mijn naam is Marion Storm en mijn passie is keramiek! Na een aantal jaren met veel plezier cursus te heb gevolgd ben ik in 2014 begonnen met de 3 jarige keramiek opleiding bij de SBB in Gouda.
Cursus / Workshop Keramiek Studio Wijnand, Enschede, Twente. Handvormen, decoreren, glazuren. Workshops voor tweetallen en grotere groepen.
Gallery with alias: workshop not found. Een workshop keramiek, een beeld maken bestaande uit twee materialen, of uw eigen verhaal vertellen in een schaal onder begeleiding van Karin Wijnand. Wat voorop staat tijdens de workshops is dat u samen met uw vrienden, familie of collegas een onvergetelijke tijd doorbrengt in de Studio te Lonneker Enschede.
Keramiekatelier in Tilburg Antoonet.
Haar vrije werk bestaat uit fotografie, film, keramiek en ruimtelijk werk. Annet werkt in opdracht en zoekt regelmatig de samenwerking met andere kunstenaars. Kijk voor meer informatie op deze website. Deel deze pagina.: Schrijf u hier in. Voor welke cursus of workshop wilt u zich inschrijven?
Cursussen en Workshops Keramiek Friesland Kunst Raku Workshops Leeuwarden Lies van Huet Keramiek.
Bij de cursus Traditioneel schilderen leer je aan de hand van traditionele, ambachtelijke technieken je eigen ontwerpen op keramiek te schilderen. Docente Annigje van der Veen leert je te schilderen op tegels, tegels die in het atelier vrij beschikbaar zijn.
Keramiek cursus en workshops.
Kun je dus een keertje niet, weten wij dit graag van te voren om zo het inhalen overzichtelijk te houden. Inschrijving van je gekozen cursus workshop is pas definitief na ontvangst van de betaling. De cursusprijs is inclusief alle materialen zoals klei crème kleurige steengoedklei, glazuren en gebruik van gereedschappen en natuurlijk thee en koffie. Bakken van je gemaakte werkstukken kan tegen een bedrag dat word bepaald door afmeting en grootte van je werkstukken. Keramiek en gezondheid.:
Keramiek Atelier Patty Schilder Workshops Amsterdam.
Deze dagvullende workshop wordt gegeven in de sfeervolle ambiance van een biologische boerderij in Amsterdam. Workshop Keramiek Pasta. Deze workshop bestaat uit twee delen. Een keramiek-workshop waarin je serviesgoed maakt en beschildert. En een pasta-workshop waarin je verse pasta's' leert bereiden.
Keramiek-atelier Leim Zwa.
in de tussentijd meteen even de facebookpagina leim en zwa, vormgeving in keramiek kunt liken want daar zet i veel foto's' op. en als je geinteresseerd bent in de mind-walks meteen de facebookpagina mind-walk beek-elsloo Limburg kunt liken. Kom je van ver en wil je toch graag een paar dagen werken in mijn atelier of een workshop volgen en niet meer dat hele end naar huis rijden?
workshop keramiek De Kunstpraktijk.
workshop boetseren met klei. workshop servies beschilderen. workshops met teambuilding. Aurelia / visual artist. workshop boetseren met klei. op inspirerende wijze samen creatief aan de slag in het atelier van De Kunstpraktijk te Veldhoven, Noord-Brabant! bedrijfsuitje, kinderfeestje, zussendag, vriendinnendag, vrijgezellenfeest, babyshower, familiebijeenkomst, verjaardagsfeest.
Keramiek Atelier Odette.
Of bijvoorbeeld werk voor speciale doeleinden, zoals een bijzonder cadeau, een aanvulling op het interieur of kerstpakketten. Wil je eens langskomen in het atelier om het werk van dichtbij te zien of aan te raken? Bel ons dan even voor een afspraak.
Keramiek Workshops in Frankrijk.
data: het hele jaar door mogelijk Locatie: Doussard. Een workshop Keramiek is ruim omvattend en voor iedereen! Draaien op een electrische draaischijf en boetseren behoren tot de mogelijkheden en is geheel verzorgd. De workshop wordt afgesloten met een lees meer.

Contacteer ons