Meer resultaten voor opleiding keramiek

 
opleiding keramiek
 
SBBGouda Keramiek opleidingen YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Unsubscribe from SBB Gouda? Subscribe Subscribed Unsubscribe 5. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Kleiacademie ECOlonie.
Ons atelier 100 m2 is een oude smederij met veel sfeer en heel mooi daglicht. Het is met nog enkele andere gebouwen gelegen aan een prachtig klein meertje met bijbehorende beek op een van de terreinen van Ecolonie genaamd Forge Neuve. Verder staat er een grote houtgestookte keramiekoven. Dit is een Japanse klimoven genaamd Anagamahoutoven. Deze oven heeft een permanente plaats op het terrein van ECOlonie. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over deze oven.
De Kleiacademie.
Op veler verzoek biedt de Kleiacademie dit jaar de mogelijkheid om een derde kwartaal te draaien o.l.v. Bij voldoende aanmeldingen starten we op dinsdag 18 april tot en met 27 juni. De atelierdagen op woensdag worden voortgezet bij voldoende aanmeldingen vanaf 26 april. Aanvangstijden van 11.00 tot 18.00 uur. Vier vrijdagen 3 10 24 en 31 maart houden we onze korte cursus mallen maken met gips en gietvormen maken van gietklei. Welke moedervormen zijn geschikt en welke niet. Wat is goede gips? Wat is goede gietklei? Deelnemersprijs 34500 inclusief materiaal en stoken. Vrijdag 17 maart en 14 april 2017 oriëntatiecursus glazuren. Hier leer je wat een basisglazuur is.
SBB Gouda Keramiek SBB Gouda hét adres voor keramiekopleidingen.
Zomerweek Portret Boetseren 2017. Exposities en Open dagen 2017. Agenda korte cursussen en zomerweken. SBB Gouda is hét adres in Nederland voor hoogwaardige ambachtelijke keramiek opleidingen. De wortels van de SBB liggen in het ambachtsonderwijs in Gouda. Al meer dan 100 jaar verzorgt de SBB en haar voorgangers ambachtelijk keramiek onderwijs. De SBB is al meer dan 25 jaar een zelfstandige stichting. SBB Gouda biedt dé Nederlandse ambachtelijke opleiding Keramische Technieken aan. Deze deeltijdopleiding duurt drie jaar. U kunt bij ons terecht voor diverse vervolg opleidingen en specialisaties. SBB Gouda heeft een breed aanbod van korte keramiek cursussen rond speciale onderwerpen en themas. Iedereen die in keramiek geïnteresseerd is vindt hier wel wat van haar/zijn gading.
KLEI keramiek magazine Kleintjes.
lunch op 15 1'6 en 17 augustus. Portret of Modelboetseren cursussen vanaf september. Speksteen 2-daagse juni en augustus. Ervaren docent en kleine groepen. Opleiding tot keramist en draaier. Volledige opleiding verdeeld over 6 kwartalen in twee jaar ter voorbereiding op een kunstacademie of andere vervolgopleiding. Losse kwartaalcursussen voor gevorderden en beginners. Hoge mate van individueel onderwijs. Alle info is te vinden op www.kleiacademie.nl of via 31 06-14936125. KERAMIEKATELIER PATTY SCHILDER AMSTERDAM. Keramiek cursussen workshops Raku/Naked Raku en Obvara. Wil je met anderen part time werken in een goed geoutilleerd licht en ruim atelier 120 m 2 dan ben je hier ook van harte welkom! Info www.pattyschilder.nl 31 06-41143788.
Opleidingsinformatie SVGB.
Na een jaar maken de leerlingen een keuze voor één van de uitstroomrichtingen leer textiel glas of keramiek. De opleiding Creatief Vakman Ambachtelijk schoenmaker is een onderdeel van de totale opleiding Creatief Vakman. De opleidingen Creatief Vakman wordt ontwikkeld binnen het project Voorrang voor Creatief Vakmanschap. De opleiding Creatief Vakman is een niveau 4 opleiding die 4 jaar duurt. De opleiding is een beroepsopleidende leerweg BOL. Dit betekent dat je eerst vijf dagen in de week naar school gaat en je later in opleiding ervaring opdoet in de praktijk BPV beroepspraktijkvorming. De cursussen op het gebied van ontwerpen en vervaardigen van keramiekproducten zijn. Meer informatie over de opleiding?
3-jarige opleiding SBB Gouda Keramiek.
Zomerweek In een handomdraai 2017/2018. Zomer 4-daagse Plateel Schilderen als decoratietechniek 2017. Zomerweek Portret Boetseren 2017. Exposities en Open dagen 2017. Agenda korte cursussen en zomerweken. De Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken is een driejarige deeltijdopleiding voor volwassenen die zich willen scholen in het draaien en handvormen met klei en het decoreren en glazuren. Ter ondersteuning van de praktijk worden theorielessen gegeven en wordt glazuuronderzoek gedaan. De leidraad voor deze opleiding is het werkplan dat een indeling geeft per cursusjaar van de te behandelen technieken vaardigheden en theorie. In het eerste leerjaar gaat het vooral om het aanleren en.

Contacteer ons