Op zoek naar keramiek atelier amsterdam?

 
keramiek atelier amsterdam
 
Keramiekatelier Noord Cordaan.
Gedempt Hamerkanaal 27, Amsterdam. 020 494 20 38. Werken aan uw ontwikkeling op beeldend gebied. Wilt u leren gieten en decoreren? Op de Keramiek in Amsterdam Noord kan dit. Hier maakt u soepkommen, gebaksbordjes, bekers en geboortesetjes. Wat leert u?
KERAMIEK ATELIER EN GALERIE MARJOKE DE HEER.
Keramiek atelier Marjoke de Heer. Contact en bereikbaarheid. MARJOKE DE HEER. Openingstijden: vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Of na afspraak. The beauty of ceramics for everyday life and special moments. sinds 1994 studio shop in Amsterdam.
Buurtwerkplaatsen Keramiekatelier.
Je eigen werk gebakken en gekleurd uit de oven halen is en blijft fascinerend! Nu is keramiek een moeilijk ambacht dat pas na jarenlange opleiding, geduldig oefenen en doorzettingsvermogen kan worden beheerst. Maar gelukkig is keramiek ook bij uitstek geschikt voor beginners.
Kelk van Opaal keramiek atelier van Inge Valk workshops, galerie, kinderurnen, cursus pottenbakken.
Home Atelier Tempel.
creative services ATELIER TEMPEL. Eerte Jacob van Campenstraat 20 hs 1072 BE Amsterdam The Netherlands 310204700106. Chamber of commerce 34109227 Amsterdam BTW 115910864. bank ING 7958116 iban NL85 ING 0007 9581 16 bic INGBNL 2A. technical production: webzucht. design copyright: atelier tempel.
KERAMIEK-EN VILTATELIER TETTERODE Home.
Welkom op het atelier van Henri ë tte. KERAMIEK EN VILTATELIER TETTERODE is een groot, professioneel atelier centraal gelegen in Amsterdam. Op maandagmiddag, dinsdagavond en vrijdagmorgen zijn er cursussen, geschikt voor cursisten van elk niveau want iedereen wordt persoonlijk begeleid.
WELCOME bij het leukste Keramiek Centrum van Nederland!
Je kun je tijdens de les opgeven. IN HET ATELIER. In het atelier kun je ook gewoon even lekker in een hoekje gaan zitten met een boek of een tijdschrift. Of snuffelen in de inspiratiebak vol fotos, kaarten en meer.
Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer Amsterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer Beoordelingen, Amsterdam. Wat te doen in Amsterdam. Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer. Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer. Is dit uw bedrijf? 283 van 548 dingen om te doen in Amsterdam.
Atelier Keramiek van CampenKeramiek van Campen.
Keramiek van Campen is het atelier van Andrea Boerman en Inge van Bogerijen. Sinds 2001 werken zij samen als keramisch vormgever. Het atelier is gelegen op het bedrijvencomplex aan de Zamenhofstraat en wordt Halte Zamenhofstraat genoemd. Het is gesitueerd tussen het IJ, het Vliegenbos en de Vogelbuurt in Amsterdam Noord.
Keramiek Atelier Patty Schilder.

Contacteer ons