Op zoek naar workshop keramiek limburg?

 
workshop keramiek limburg
 
Welkom op Ietsaparts.com.
Keramiek atelier 80 m2 en expositie ruimte 70 m2 in Rucphen West-Brabant sinds 1995. Cursussen boetseren, draaien, porselein schilderen en workshops op maat, Raku. Atelieruitrusting: 4 ovens klein electrisch, middelgroot gas, groot gas, raku, 2 draaischijven, klei pers, glazuurspuitkast en een uitgebreide collectie glazuren.
workshops en cursussen 2019 portret buste tuinbeelden in klei brons.
docent: José Fijnaut. workshop portret boetseren van foto model. Je boetseert de eerste dag als oefening een portret naar model, zo leer je iets van de anatomie van de schedel dit gaat je goed op weg helpen om daarna een portret van foto te boetseren. lokatie: atelier Koppig Limburg, Elbereveldstraat 105, Kerkrade.
Cursussen Keramiekcentrum Tiendschuur Tegelen.
Een unieke combinatie op een prachtige locatie. Het museum toont een bijzondere verzameling historische keramiek en toonaangevende exposities met hedendaagse keramische kunst. In het atelier worden cursussen en workshops georganiseerd. Hier kunnen de handen uit de mouwen en in de klei!
Workshops en cursussen bij Cursus keramiek Limburg Cursussen-en-workshops.nl.
Tekenles en schilderles in westfriesland. Workshop Zee-schilderen met olieverf alla-prima nat-in-nat. Workshop beeldhouwen in steen atelier" bol. Meld workshop aan. Je hebt een account nodig om favorieten aan te maken of berichten achter te laten. Koppel Facebook voor een account.
Cursussen.
als je het leuk vindt in een kleine groep iets te leren. als je zin hebt ik actieve, inspirerende, leerzame bijeenkomsten. Meer informatie: www.anjavanrijen.nl. Draaien op de draaischijf. Kerkhof/Dekkers, Piet en Heleen. Cindy Heldens-van Aarssen. Vrije vormen met keramiek, w.o.
Mini workshop Pottenbakken Pottenbakkerij de Mussepot.
TIP: Geef een mimi workshop als kado. De miniworkshop pottenbakken duurt 1 uur of 15, uur en is bedoeld voor 1 5 personen of een gezin met kinderen tot 12 jaar. In het laatste geval gaat de meeste aandacht naar de kinderen.
De Klei en Vuurmarkt Info Bezoekers.
Een workshop duurt één week en is geheel verzorgd met maaltijden, vervaardigd met verse producten uit de omgeving. Je wordt verwend en komt helemaal tot rust. Onze wereld is zonder massatoerisme, files, hectiek en prestatiedwang. Geen vakantie met een leeg gevoel na eindeloos consumeren in toeristische boetiekjes. Ook geen competitie wie de kunst met de grootste K gemaakt heeft; maar een ontdekkingsreis met gelijkgestemden in een oud ambacht. Een vakantie waarbij je zelf creëert en geniet van het proces van klei en vuur tot keramiek.
Beschilderen van porselein, lessen, workshops, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, persoonlijke cadeaus van beschilderd porselein bij Swiethart te Weert.
Wil je dus ook porselein leren beschilderen op professionele wijze en met professionele materialen, volg dan een workshop of schrijf je in voor een lessenreeks bij atelier Swiethart. Ben je op zoek naar een persoonlijk, handbeschilderd cadeau, kijk dan bij persoonlijk cadeau.
Keramiek Pottenbakken Frankrijk Creatieve Vakantie.
Inclusief alle maaltijden. De keramiek workshops pottenbakken staan open voor beginners en gevorderden, maximaal 15 deelnemers. Er is keuze uit diverse thema's. Een workshop duurt één week en is geheel verzorgd met maaltijden, vervaardigd met verse producten uit de omgeving.
Rakuvaria.
Workshop pitfire" en varianten." Workshops in het buitenland. boekje raku glazuren film. Boekje Extreme stooktechnieken film. Wij zijn Ine Knops-Tillie geb. 1956 en Ed Knops geb.1953 en wonen in Sevenum, een dorpje gelegen in het zuiden van Nederland. Wij werkten oorspronkelijk in het onderwijs en sinds 1993 werken we full-time met klei.
Keramiekcentrum de Tiendschuur.
Het keramiekcentrum biedt een boeiende kijk op de Tegelse kleiwaren door de eeuwen heen, maar toont ook hoogtepunten uit de hedendaagse keramiekwereld. De Tiendschuur organiseert wisselexposities met keramiek van internationale allure, workshops, demonstraties, rondleidingen en speurtochten. Maar ook kinderfeestjes met thema's' als prinsessen, ridders, draken en cupcakes.

Contacteer ons