Zoeken naar workshop keramiek limburg

 
workshop keramiek limburg
 
Keramiekado En Zo.
WORKSHOP KERAMIEK Bij KeramieKado en Zo kun je met minimaal 3 en maximaal 10 personen een workshop keramiek volgen. We bieden 2 verschillende workshops, bij de een gaat u biscuitgebakken objecten glazuren en bij de ander kunt u iets van klei maken. EEN CREATIEF KINDERFEESTJE? KeramieKado en Zo organiseert kinderfeestjes voor maximaal 10 kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Op woensdag of zaterdagmiddag een andere dag is in overleg ook mogelijk gaan de kinderen iets kleien en ook nog glazuren. De duur van het feestje is 25, uur. Adres: Kruisstraat 39a, 6171 GC Stein, Limburg.
Pottenbakkerij Hoogland Niek Hoogland en Pim van Huisseling.
We like to make pots for daily use. We also make more free work for exhibitions and commissioned work. Since 1997 we live and work at a stones throw from the river Maas in the monastic village Steyl near Venlo.
Keramiek Galerie Piet Kerkhof Heleen Dekkers Toerisme Limburg.
Logeren in Vlaanderen Vakantieland. 10 Limburg ambassadeurs. U bent hier. Keramiek Galerie Piet Kerkhof Heleen Dekkers. Keramiek Galerie Piet Kerkhof Heleen Dekkers. Limburgse Kempen, Hamont-Achel. Bereken de route. Toevoegen aan favorieten. Piet Kerkhof Heleen Dekkers geven reeds ruim 30 jaar cursussen pottenbakken en boetseren. Op de keramieklessen is er plaats voor de hobbyist, die een gezellige ochtend of avond wil vullen met creatief bezig zijn, en dit onder een zeer zekere degelijke en professionele begeleiding. U heeft de keuze tussen draaien op de schopschijf of boetseren. De Galerij is te bezoeken op afspraak individueel of in groep en/of je kan inschrijven voor een cursus via mail of telefonisch. Bezoek aan de Galerij is gratis. Deelname aan cursus of initiatie is de kostprijs af te spreken. Een excursie bestaat uit een demonstratie draaien, decoratie technieken en uitleg over glazuur en stook techniek. Daarna volgt een rondleiding door de pottenbakkerij en galerij. Duur 1.30 u. Max 20 personen per groep. 75 per groep. Workshop bestaat uit een kleine demonstratie en excursie en daarna gaat u zelf aan de slag.
Keramiek cursus Sándor Sinko MaastrichtNet cultuuragenda Maastricht e.o.
Archief Keramiek cursus Sándor Sinko. keramiek maastricht Beeldend. Deze cursus wordt gegeven door docent en keramisch vormgever Sándor Sinko www.sandorsinko.nl en is voor zowel beginners als gevorderden. Aantal keer 12 lessen x 2.5 u 1 gratis les. Prijs Volwassenen 276 incl.
Atelier Ceciel van der Weide: eigen werk, cursussen en workshops.
Inspiratie voor mij. Workshop Maskers van Keramiek. Basis, speciaal en voortgezet onderwijs. Welkom op de site van Ceciel. Het perfecte portret maken. Natuur als inspiratiebron. van iemand met 30 jaar ervaring. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11.
Home Mauds Keramiek Atelier.
Mijn passie is keramiek. In mijn atelier ervaar je het plezier dat het maken van je eigen keramieke kunst jou geeft. Kijk wat de mogelijkheden zijn voor cursussen en workshops. Of neem een kijkje in de galerie van mijn te koop staand werk.
Creatieve workshops in Limburg Workshoppen.nl.
Als enige provincie in Nederland wordt vooral het zuiden van Limburg gekenmerkt door een prachtig heuvelachtig landschap dat uitermate geschikt is voor onder andere fietsers en wandelaars. In Limburg kunt u onder andere deelnemen aan creatieve workshops als Action Painting Abstract schilderen, een workshop Keramiek of een workshop IJssculpturen.
Keramiek passie.
Ik ben gespecialiseerd in Keramiek en heb diverse cursussen en stages gevolgd in binnen en buitenland bij o.a. Kees Hoogendam, Thierry Foucet Monumentale vormen draaienFrankrijk, Niek Hoogland, Natasja Zaludova glazuur, Florance de Sacy prive masterclass, Frankrijk. In Zuid-Limburg in St.
Keramiek Website Academie BK.
Het atelier keramiek is zeer goed uitgerust om gipsmodellen te maken met behulp van draaitafels dit is uniek in Vlaanderen, ruime werkruimtes en grote ovens. Ook aan de afwerking, de verschillende oppervlaktebehandelingen, zoals het werken met engobes, glazuren, kleurpigmenten e.a.
workshop pottenbakken De Olde Kruyk Milsbeek.
orientatie door het organiseren van workshops pottenbakken en keramiek rondleidingen. Voor verenigingen, familiedagen, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitstapjes is dit altijd een leuke manier. om kennis te maken met het oudste beroep ter wereld.; immers God schiep de mens uit klei. Tijdens een gezellig ontvangst met koffie en Limburgse vlaai in de galerie van de pottenbakkerij. krijg u een korte lezing over de geschiedenis van de klei in deze streek en in het bijzonder dat. van De Olde Kruyk. Hierna volgt een rondleiding door de pottenbakkerij, met een demonstratie. van het draaien, glazuren en decoreren. Hierna volgt de mogelijkheid waarbij men zelf de klei. kan voelen door te boetseren of het draaien van een pot. Het koppelt onze kennis aan uw kreativiteit. Het is een mini-workshop dat zeer geschikt is voor groepen in verenigingsverband, vrijgezellengroepen en familiedagen. Er kan een opdracht gegeven worden dat vaak tot n hilarisch en spontaan werkstukje leidt. In overleg kunnen eigen ideeen uitgewerkt worden. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om op 4 draaischijven het draaien" te proberen. Er zijn geen vaardigheden hiervoor vereist. Men wordt niet vuil. Passende kleding is aanwezig. Werkstukken worden gebakken en kunnen later opgehaald worden. Duur van de workshop: 2uur.
Workshop Dikke dames kleien ongewoonbijzonder.
Workshop Dikke dames kleien. Voor foto's' en ideeën kijk je op onze Facebookpagina. De workshop is verdeeld over 2 avonden, waarvan 1 avond kleien en minimaal twee weken later 1 avond schilderen. Voor het schilderen maken we individueel een afspraak.

Contacteer ons