Op zoek naar keramiek les?

 
keramiek les
 
Cursus keramiek in purmerend Cultuurhuis Wherelant Purmerend.
De cursus keramiek van docent Anita Manshanden afgestudeerd aan de Rietveld Academie Amsterdam heeft als uitgangspunt leren door experiment, waarneming en reflectie. In de dynamische lessen is er altijd een opdracht die centraal staat maar blijft er ook ruimte voor eigen idee en inbreng.
Desiré Haverkamp Keramiek-les.
Ik geef keramiek lessen in Nieuwegeinin, de nieuwe Kom! Prachtig modern gebouw met hoge ramenheerlijke, plek om te werken.Ik geef daar les op de woensdagmiddagkinderatelierkinderkunstverkenning, en jongerenatelier. Ik geef daar aan volwassenen les op dinsdag-avond van 1930: 2200.Ook: geef ik weekend-workshops van een hele dagdraaienhandvormenopbouwen, en glazuren.
Keramiek / boetseren ma, di Stichting MK24 Amsterdam.
De cursus Keramiek / boetseren bestaat uit vijf blokken van 8 lessen die afzonderlijk te volgen zijn of samen als een jaarcursus. Volledig aanbod Keramiek.: Keramiek / boetseren ma, di. Keramiek / boetseren wo. Model en portretboetseren. Keramiek, Keramisch boetseren.
Nieuwe hobby 3: een cursus keramiek volgen en leren potten bakken.
Wat is er zo leuk aan een cursus keramiek? Het leuke aan keramieken is denk ik dat je lekker met je handen bezig bent. Zeker wanneer je net als ik veel achter de computer werkt en digitale dingen creëert, is het fijn eens iets fysieks te maken. Je bent lekker creatief bezig en daar krijg ik altijd heel veel energie van. Daarnaast zijn Suus en Ralph de gezelligste docenten die je je kan wensen. Alles mag, niks moet. Er zijn cursussen waar heel streng les wordt gegeven, waarbij de kunst van het keramieken heel serieus wordt genomen.
Keramiek Atelier Patty Schilder.
KLEI keramiek magazine Kleintjes: De Les Gewezen Biscuitjes.
Prijzen en info over assortiment: p.hoyinck@gmail.com / 31 079-3210304. De Les Gewezen. In De Les Gewezen worden cursussen en workshops vermeld. Voor adverteerders in de rubriek De Les Gewezen in KLEI keramiek magazine verzorgen wij zonder extra kosten een vermelding in deze rubriek.
Keramieklessen 1260shop.
KERAMIEK SUMMERSCHOOLLeer deze zomer op een intensieve en gezellige manier alles over keramiek! Onder deskundige en enthousiaste leiding van de keramisten van collectief TWAALFZESTIG en BAM-Keramiek, ga je een week lang porselein gieten met gipsmallen, aardewerk draaien op de pottenbakkersschijf, glazuren met kwast en spuit, decoreren met engobes en.
Cursussen en Workshops Keramiek Friesland Kunst Raku Workshops Leeuwarden Lies van Huet Keramiek.
Facebook Linkedin Twitter Pinterest. Lies van Huet Keramiek. Designed by Senseven Webdesign. Deze cursus keramiek biedt je les in het maken van duimpotjes, opbouwen met kleiringen, opbouwen met kleiplaten, het werken in een mal en het decoreren van de voorwerpen.

Contacteer ons