Op zoek naar keramiek tentoonstelling?

 
keramiek tentoonstelling
 
Hans de Jong Gemeentemuseum Den Haag.
Door de jaren heen maakt hij incidenteel wel wat functionele voorwerpen, meestal in opdracht en als uitzondering die de regel bevestigt. De tentoonstelling in Gemeentemuseum Den Haag bestaat uit circa 70 werken uit de periode van 1959 tot en met 2001, met een nadruk op de jaren 60 en 70, de periode waarin de keramiek als kunstvorm een grote mate van autonomie weet te bemachtigen.
Klei! Gemeentemuseum Den Haag.
Een eeuw keramiek aan de Gerrit Rietveld Academie worden getoond. In de tentoonstelling staat de geschiedenis van de keramiekafdeling van deze prestigieuze opleiding centraal. Het resultaat is een omvangrijk overzicht van meer dan 60 kunstenaars die verrassen, de verbeeldingskracht prikkelen en laten zien hoe spannend keramiek kan zijn.
prachtige tentoonstelling van de onbekende keramiek erik andrisse Reizigersbeoordelingen Stedelijk Museum TripAdvisor.
Beoordeeld op 5 december 2015. een mooi klein museum met een prachtige wisselende tentoonstelling De tentoonstelling ruimten zijn mooi licht en luchtig. De kunstwerken komen daar goed tot zijn recht ik had een een tentoonslelling van de onbekende keramiek ERIK ANDRISSE.
Keramiekmuseum Princessehof.
Te zien vanaf zaterdag 2 juni. Voor de museumwinkel en de theesalon heeft u geen entreekaartje nodig. Doe mee en leer over keramiek tijdens het creeëren van een origineel kunstwerk. In Motion: Ceramic Reflections in Contemporary Art is nu te zien.
KLEI keramiek magazine Keramiekagenda.
In deze internationale tentoonstelling geven CODA Museum en de NVK een stand van zaken op keramiekgebied. Ontdek de veelzijdigheid van keramiek en het vakmanschap van kunstenaars uit binnen en buitenland. Foto: Paula Bastiaanse, winnaar eerste prijs Keramiek Triënnale 2015. Lezingen tijdens tentoonstellingsperiode.
Picasso aan Zee Beelden aan Zee.
Wie deze winter naar museum Beelden aan Zee komt, kan zich verwonderen over verrassende sculpturen van Pablo Picasso 1881 1973 en genieten van de warme, mediterrane kleuren van zijn keramische werken uit de jaren na 1947. In de tentoonstelling worden unieke exemplaren in keramiek getoond evenals zeldzame beeldhouwwerken uit de beste museale en particuliere collecties van Europa.
Stedelijk Museum s-Hertogenbosch.
The exhibition Erik Andriesse, the unknown ceramics shows for the first time the ceramics made by this artist who passed away at a young age. This exhibition has been produced in close cooperation with the Erik Andriesse Foundation and Zsa-Zsa Eyck/Gallery De Expeditie.
bonnefantenmuseum maastricht Ceramix Keramiek en kunst van Rodin tot Schütte.
Open restauratie atelier. Keramiek in de kunst van Rodin tot Schütte. In samenwerking met Cité de la céramique Sèvres F en la Maison Rouge Parijs F presenteert het Bonnefanten onder de titel CERAMIX een tentoonstelling over het gebruik van keramiek door 20e en 21e-eeuwse kunstenaars.
Princessehof In Motion.
Bovenal duidt de titel In Motion erop dat keramiek in de hedendaagse beeldende kunst volop in ontwikkeling is. De tentoonstelling laat zien dat hedendaagse kunstenaars keramiek omarmen als volwaardig artistiek medium. Grenzen tussen kunst en keramiek vervagen. Kunst en keramiek ontmoeten elkaar in de tentoonstelling In Motion.
Keramiek agenda 2017: exposities DFB-keramiek.
Mijn privé keramiek agenda 2017. Daarnaast heb ik natuurlijk ook nog mijn privé keramiekplannen waar ik druk mee ben. Zoals het ontwikkelen van nieuwe reductie glazuren, een project met porselein klei, een cursus keramiek technieken en andere zaken die op mn weg komen.
Van Art Nouveau tot Art Deco Museum Arnhem.
Museum Arnhem presenteert Van Art Nouveau tot Art Deco Keramiek uit de Arnhemsche Fayencefabriek. De tentoonstelling geeft een compleet beeld van het sier en gebruiksaardewerk dat geheel in de stijl van de Art Nouveau en later de Art Deco werd vervaardigd in de Arnhemsche Fayencefabriek 1907-1934.

Contacteer ons