Zoeken naar keramiek cursus rotterdam

 
keramiek cursus rotterdam
 
Judina Keramiek Workshops, kinderfeestjes, lessen meer in Rotterdam.
Een vlek van klei is er echter zo weer uit in de wasmachine. En er zijn schorten aanwezig. handgevormde schaaltjes in een mal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op! Werk in opdracht. c 2014 Judina Keramiek website 070MEDIA.
Judina Keramiek Workshops, kinderfeestjes, lessen meer in Rotterdam.
Natuurlijk verkoop ik ook mijn eigen keramiek, zoals kopjes, schalen, borden of unieke handgevormde schalen en objecten. Ik werk ook in opdracht en maakt dan iets naar uw eigen idee of ontwerp zoals een schaal, naambordje of urn. Zomercursus keramiek/ pottenbakken in Rotterdam.
Scherf Verf een kleurrijk atelier.
Er zijn nog enkele plaatsen voor enthousiastelingen of nieuwsgierigen op de volgende cursusdagen: dinsdagavond en donderdagavond van 19.30 tot 22.00 en woensdagochtend van 10.00 tot 12.30. Bij genoeg aanmeldingen minimaal 6 is er ook vrijdag cursus draaien en/of handvormen en/of glazuren.
Marijke Kloosterman, cursus en workshop overzicht.
Handvormen en Decoratietechnieken. Cursus programma 2017-2018 Raku workshops. Workshop programma 2017 2018 Foto's' van Raku workshops. Handvormen en Decoratietechnieken. Verschillende opbouwtechnieken komen aan bod.: massief en uithollen. Op het werk leer je decoratietechnieken toe te passen.: structuren maken in de klei, door indrukken en afdrukken. klei weghalen, reliëf. klei toevoegen, met geboetseerde elementen. Na de biscuit-stook kan afwerking volgen met sinter-engobes, onderglazuren en glazuren. Als je geïnteresseerd bent in glazuren kun je ook leren hoe je een glazuur inkleurt. terug naar boven. oven, gevuld met werk van cursisten. werk van cursisten. De lessen worden door Sandra Kroonstuiver-Kloosterman gegeven. Sandra heeft o.a. de opleiding keramiek gedaan aan de technische school in Gouda.
Hoeboer Keramiek, cursussen, workshops en kinderfeestjes.
Voor deze cursus moet je een kilo klei kunnen centreren overleg eventueel met Pauline. Heike Rabe heeft zich toegelegd op het draaien van degelijke gebruikskeramiek, van de succesvolle Rotterdamschalen tot water en tuinobjecten. Wie haar aan het werk ziet verbaast zich over het gemak waarmee zij forse hoeveelheden klei soepeltjes de juiste richting weet te geven. Zij heeft haar eigen Pottenbakkerij Heksenvuur in Rotterdam.
Potstop Rotterdam Schiedam Pottenbakken en Keramiek Cursussen Website van Potstop NL.
Potstop Rotterdam Schiedam Pottenbakken en Keramiek Cursussen. Website van Potstop NL. About Sasha and Potstop. Scroll down to content. Nieuwe 10 weken cursussen beginnen 18 en 20 September! Dinsdag is bijna vol maar er is donderdag nog plek, voor inschrijven stuur een email naar info@potstop.nl. Als je interesse hebt in een keramiek cursus maar dinsdag of donderdag niet goed uit komt neem dan ajb contact op met mij.
Welkom op de website van Cock Keramiek Cock Keramiek.
Welkom op de website van Cock Keramiek. Welkom op de website van Cock Keramiek. Op deze website geven wij u een overzicht van o.a. onze cursussen, het winkel assortiment en de galerie. donderdag 26 juli t/m woensdag 15 augustus as.
home.
de 30e keer Goudse Keramiek Dagen. een leuk stuk in het AD van zaterdag 23 januari 2016. en de webshop is open! zin in een lenteuitstapje? dit jaar voor het eerst de cursus groot" draaien met gemak" in Italië., De markten zijn voorbij, tijd om een nieuwe voorraad Rotterdam Schalen te draaien, zodat ze op tijd klaar zijn als kado voor de komende feestmaand.
Keramiek Rotterdam Hester van den Haak.
Keramiek Rotterdam verzorgt cursussen in Kralingen om te leren handvormen, draaien aan een draaitafel en serviesgoed decoreren. Daarnaast kan je ook terecht voor workshops en een bijzonder werk uit eigen collectie. Cursus Serviesgoed Decoreren. Cursus Draaien en Glazuren. Cursus Handvormen en Glazuren.

Contacteer ons