Op zoek naar keramiek cursus rotterdam?

 
keramiek cursus rotterdam
 
Scherf Verf een kleurrijk atelier.
Er zijn nog enkele plaatsen voor enthousiastelingen of nieuwsgierigen op de volgende cursusdagen: dinsdagavond en donderdagavond van 19.30 tot 22.00 en woensdagochtend van 10.00 tot 12.30. Bij genoeg aanmeldingen minimaal 6 is er ook vrijdag cursus draaien en/of handvormen en/of glazuren.
Marijke Kloosterman, cursus en workshop overzicht.
Handvormen en Decoratietechnieken. Cursus programma 2017-2018 Raku workshops. Workshop programma 2017 2018 Foto's' van Raku workshops. Handvormen en Decoratietechnieken. Verschillende opbouwtechnieken komen aan bod.: massief en uithollen. Op het werk leer je decoratietechnieken toe te passen.: structuren maken in de klei, door indrukken en afdrukken. klei weghalen, reliëf. klei toevoegen, met geboetseerde elementen. Na de biscuit-stook kan afwerking volgen met sinter-engobes, onderglazuren en glazuren. Als je geïnteresseerd bent in glazuren kun je ook leren hoe je een glazuur inkleurt. terug naar boven. oven, gevuld met werk van cursisten. werk van cursisten. De lessen worden door Sandra Kroonstuiver-Kloosterman gegeven. Sandra heeft o.a. de opleiding keramiek gedaan aan de technische school in Gouda.
Judina Keramiek Workshops, kinderfeestjes, lessen meer in Rotterdam.
Een vlek van klei is er echter zo weer uit in de wasmachine. En er zijn schorten aanwezig. handgevormde schaaltjes in een mal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op! Werk in opdracht. c 2014 Judina Keramiek website 070MEDIA.
Judina Keramiek Workshops, kinderfeestjes, lessen meer in Rotterdam.
Ik geef les op alle niveaus van beginner tot gevorderden en ook aan mensen die zelfstandig willen werken. Natuurlijk verkoop ik ook mijn eigen keramiek, zoals kopjes, schalen, borden of unieke handgevormde schalen en objecten. Ik werk ook in opdracht en maakt dan iets naar uw eigen idee of ontwerp zoals een schaal, naambordje of urn. Zomercursus keramiek/ pottenbakken in Rotterdam.
home.
de 30e keer Goudse Keramiek Dagen. een leuk stuk in het AD van zaterdag 23 januari 2016. en de webshop is open! zin in een lenteuitstapje? dit jaar voor het eerst de cursus groot" draaien met gemak" in Italië., De markten zijn voorbij, tijd om een nieuwe voorraad Rotterdam Schalen te draaien, zodat ze op tijd klaar zijn als kado voor de komende feestmaand.
Hoeboer Keramiek, cursussen, workshops en kinderfeestjes.
Waterdichtheid en een rijke eiglans werden verkregen door op het aardewerk een uiterst fijne sliblaag aan te brengen.In deze cursus maken we onze eigen terra sigillata slib en gaan we experimenteren met verschillende kleuren op duimpotjes. Tegelijkertijd beginnen we de eerste les met het opbouwen van een grote pot uit ringen.
Pottenbakker Rotterdam De Kleimeester: keramiekcursussen en lessen.
Sinds mijn eerste draailessen heeft het pottenbakken mij niet meer losgelaten. Tegenwoordig heb ik al meer dan 40 jaar ervaring in het vak, waaronder een opleiding op de kunstacademie en als leraar handvaardigheid, docent keramiek bij SKVR, LKP-docent, gastdocent, adviseur voor kunstenaars en natuurlijk pottenbakker. Ik kan mij dan ook waar ambassadeur van de klei noemen. Mijn werk karakteriseert zich door de unieke uitstraling en het maatwerk dat ik lever. In mijn atelier in Rotterdam kunt u een indruk krijgen van wat ik allemaal vervaardig. Daarnaast heb ik een lokaal in Den Haag om groepen tot 20 personen te ontvangen met ovens groot genoeg om in te staan. Hier en op locatie geef ik diverse cursussen zoals een cursus mallen maken op aanvraag en raku stoken.

Contacteer ons