Resultaten voor keramiek maken

 
keramiek maken
 
Workshop Keramiek voor volwassenen CBK Zuidoost: CBK Zuidoost.
Workshop Keramiek voor volwassenen. Kunst kijken is heel leuk, maar waarom niet zelf maken! Je kan je nu opgeven voor de workshop Keramiek onder leiding van kunstenaar Dagmar de Kok. Tijdens deze workshop maak je keramiek met de hand zonder draaischijf en leer je glazuren waarna het werk professioneel wordt afgebakken.
Keramiek cursus Kampboer.
Beeldhouwen Zomer programma. Bloemschikken / Keramiek. Chocolade maken basis. Chcolade: Liefde is. Dikke Dames beeld maken. Dikke dame Schilderen. Glas in lood. Glas in rand-lood/Tiffany. Kerst engel Dikke dame. Kleding: Styling TipsTrucs. Kleding: Feest Styling Tips. L-B chocolade sandwich. L-B kopje kaars.
Nieuwe hobby 3: een cursus keramiek volgen en leren potten bakken.
Dat was niet echt wat ik zocht, ik wilde het soort keramiek leren maken wat ik zelf mooi vond en in de winkel kocht. Simplistische schaaltjes of kommetjes in lichte tinten. Na heel wat gegoogel kwam ik uiteindelijk uit bij Nootenzo, de keramiek studio van Suus en Ralph.
Keramiekcursus Patty Schilder Amsterdam.
Tijdens de cursus keramiek leer je verschillende klei, kleur en decoratietechnieken toe te passen. De werkstukken worden in een elektrische oven gestookt, maar kunnen eventueel ook raku-gestookt worden tijdens een van de raku-workshops. Om ervoor te zorgen dat zowel beginnende als gevorderde cursisten tegelijk kunnen werken, bestaat de keramiekcursus niet uit een afgerond programma, maar worden de keramieklessen afgestemd op je eigen niveau en persoonlijke wensen. Dit maakt het mogelijk om op elk moment in te stappen. Heb je al voldoende ervaring en kun je zonder begeleiding werken, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken van de Open Studio.
Cursussen en Workshops Keramiek Friesland Kunst Raku Workshops Leeuwarden Lies van Huet Keramiek.
Hij is een moderne en traditionele pottenbakker en gaat je leren hoe je ovenschalen, theepotten, dekselpotten draait. Als je mee wilt doen met deze cursus is het handig om een Moodboard te maken en dit mee te nemen; een inspiratiebord met kleuren en vormen in de keramiek.
Leren pottenbakken.
Voor het kopen van een pottenbakkersschijf en oven om zelf keramiek te maken thuis controleer je eerst of je het geluk hebt dat er in de buurt een pottenbakker of keramiekstudio is die dit aanbiedt. Dit kan een meer betaalbare manier zijn om aan de slag te kunnen met het maken van aardewerk.
Keramiek cursus en workshops.
boetseren, opbouwen met rollen, het creëren met. leerharde plakken en andere keramiek technieken komen aan de orde bij het handvormen. Klei is een prachtig en plezierig medium om je beeldend uit. te drukken of na het maken te genieten van je eigen gemaakte servies.
Vrije Academie Nijmegen.
Door de individuele begeleiding is er ruimte jezelf verder te ontwikkelen in het keramisch vak in eigen tempo. Bij deze cursus is het ook mogelijk om te werken met porselein en je kunt gipsvormen leren maken. Heb je vragen over de aangeboden cursussen of wil je je aanmelden dan kun je contact opnemen met mij via: thmanche@online.nl. Algemene keramiek cursus draaien, handvormen, gipsvormen en glazuren.
Kiek Keramiek Een droom in vervulling.
Klik hier voor een video met interview van Kiek Keramiek. Kiek Keramiek is een kleine, sfeervolle pottenbakkerij waar wordt gewerkt in kleine groepen. De kleine groepen bevorderen een gezellige sfeer en iedereen heeft mijn volle aandacht. Je kunt leren draaien op de draaischijf en handvormen ook wel boetseren genoemd. Het draaien is heerlijk om te doen. Je voelt de klei onder je handen en hebt je aandacht nodig. Je komt dan ook helemaal even los van alle beslommeringen van de dag. Creativiteit kan ook worden geuit bij het draaien, door te spelen met de vorm van de pot of een decoratie erop aan te brengen. Bij handvormen zijn er verschillende technieken waarmee gewerkt wordt. Je kunt werken met plakken, opbouwen uit rolletjes of een creatie maken uit één stuk.
Keramiek Volksuniversiteit Zuidlaren.
Dit is een techniek op zich, die men proefondervindelijk zelf door het maken van proefplaatjes en door zelfstudie kan ontwikkelen. Deze materialen zijn in de cursusprijs inbegrepen. De werken, welke tijdens de lessen worden vervaardigd, kunnen worden gestookt in onze oven in de Ludinge.
Groene Hart Creatief Kiek Keramiek.
Maak het zelf. Cursus Keramiek bij Kiek Keramiek. Maak creaties van klei leren draaien op draaischijf. Cursus Workshops Kinderfeestjes. Lessen: op dinsdag 19.00 21.15 uur, woensdag 09.30 11.45 uur. woensdag 19.0 0 21.15 uur en vrijdag 09.30 11.45 uur. Workshops op afspraak, ook in de vakanties. Kijk ook op de website voor het actiuele aanbod, data en tijden. Lessen: 1600, per les excl. klei en glazuurkosten. Workshops: 35, p.p. minimaal 4 personen; minder dan 4 personen: 45, p.p. Workshop Klank en schilderen: 65, p.p. doek en verf. Kinderfeestje: 5 kinderen 90, voor elk kind meer, 10, extra. In mijn sfeervolle atelier kun je allerlei creaties maken van klei.

Contacteer ons