Resultaten voor keramiek maken

 
keramiek maken
 
Kunstkade Beeldende Kunst Keramiek cursus.
Ga naar de website Lies Keramiek. Docentervaring: 2-5 jaar. Over deze cursus. Even uit je hoofd en met je handen in de klei? Dat kan bij mij! De cursus handvormen en voor wie wil, draaien op een elektrische draaischijf, is er voor beginners en gevorderden. Mijn atelier is gevestigd op een unieke locatie in een voormalige gevangenis De Blokhuispoort. Je leert er basistechnieken, zoals het maken van duimpotjes, opbouwen met ringen, platen.
Keramiek: aan de slag met klei Kaliber Kunstenschool Kaliber Kunstenschool.
Toon resultaten Filters wissen. In de cursus Keramiek ga je aan de slag om het materiaal klei te ontdekken. Een eigen beeld, pot of vaas maken? Het kan allemaal! Er zijn veel manieren om met klei te werken: handvormen, opbouwen met kleiplaten of draaien op de schijf.
Keramiek in Apeldoorn Centrum voor Ambachtseconomie.
Keramiek maken en kopen in Apeldoorn. Wil je zelf keramiek maken of keramiek kopen bij een vakbekwame keramist in de omgeving van Apeldoorn? Keramiek wordt al jarenlang toegepast voor het opslaan en opdienen van voedsel en vloeistoffen, als materiaal voor keramiek vazen, pannen, schalen, tegels, gedenkstenen en kunst.
Quintus Kampen Cursus Starten met keramiek YouTube.
Mustang Daily 69.860 weergaven. Gipsen mallen maken Duur: 349. Roger Frederix 29.819 weergaven. Sculpting a torso Duur: 321. Philippe Faraut 507.868 weergaven. Kommetje op de draaischijf, DFB-keramiek Duur: 757. Daniel Bende 10.023 weergaven. Lies Keramiek Duur: 503. Lies Keramiek 4.323 weergaven.
Basiscursus Keramiek Cultura Ede.
Foto: Arjan van Bruggen. Kom naar Cultura en maak in de basiscursus keramiek kennis met verschillende technieken van vormgeven en decoreren. Want: met klei kan van alles! In deze basiscursus leer je.: Met mallen werken. Grote schalen maken met ringen klei.
Marian Daems Keramiek Workshops.
Wie zin heeft in een creatief en gezellig uitje met vrienden, familie of collegas kan bij mij een workshop volgen. Workshops duren 1 dagdeel en in één dagdeel van 3 uur tijd kan iedereen iets moois maken van keramiek. Tijdens de workshops kan gekozen worden een bepaald object te maken, bijv.
bol.com CERAMIC MAKING And DECORATING, Liza Gardner 9789021325347 Books.
Where are you looking for? In which category? Bags Travel Luggage. Terug naar Nederlands. Stay cool Action books Building supply deals Everything for your holiday Sales: extremely much benefit. back to home page. Hobby, Home Garden. KERAMIEK MAKEN EN DECOREREN.
Cursus keramiek voor beginners en gevorderden VRIJDAG Groningen.
Cursus Keramiek vrijdagochtend. Deze cursus keramiek in Groningen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Als beginner leer je hoe je met verschillende technieken een werkstuk van klei kunt maken, zoals het opbouwen met de hand, het gieten met gietklei of draaien op een pottenbakkersschijf.
Keramiek voor beginners VRIJDAG Groningen.
Cursus Keramiek voor beginners woensdag. Van gebruiksvoorwerp tot kunstobject. Deze korte cursus geeft je een brede kijk op de vele mogelijkheden die het materiaal klei te bieden heeft. Niet alleen het maken van gebruiksvoorwerpen zoals een vaas of een schaal is mogelijk, maar ook werkstukken naar fantasie en eigen idee.
Nieuwe hobby 3: een cursus keramiek volgen en leren potten bakken.
Dat was niet echt wat ik zocht, ik wilde het soort keramiek leren maken wat ik zelf mooi vond en in de winkel kocht. Simplistische schaaltjes of kommetjes in lichte tinten. Na heel wat gegoogel kwam ik uiteindelijk uit bij Nootenzo, de keramiek studio van Suus en Ralph.
Leren pottenbakken.
Voor het kopen van een pottenbakkersschijf en oven om zelf keramiek te maken thuis controleer je eerst of je het geluk hebt dat er in de buurt een pottenbakker of keramiekstudio is die dit aanbiedt. Dit kan een meer betaalbare manier zijn om aan de slag te kunnen met het maken van aardewerk.

Contacteer ons