Meer resultaten voor keramiek workshop amsterdam

 
keramiek workshop amsterdam
 
Kelk van Opaal keramiek atelier van Inge Valk workshops, galerie, kinderurnen, cursus pottenbakken.
Workshop Pottenbakken De Blauwe Schuit.
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: Pottenbakken, Workshop, Keramiek. Gezellig samen met je vriendin je eigen beker of vaas leren pottenbakken op de draaischijf? Dat kan in één workshop van 25, uur. Een oeroude techniek, die ook de moderne mens kan leren.
Keramiek Atelier Patty Schilder.
Keramiek atelier Patty Schilder. Het leukste keramiek atelier van Amsterdam. Keramiek Atelier Patty Schilder verzorgt diverse keramiek-activiteiten in Amsterdam. Cursussen, maar ook workshops, waaronder raku stoken. Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes is het mogelijk om zo'n' workshop te combineren met een culinaire activiteit.
De Kleiacademie.
We hebben niet direct een oordeel, maar keramiek techniek heeft ook zo zijn beperkingen. Krimp is een aspect dat altijd voor problemen zorgt. De maten van de oven. Het gewicht en niet in de laatste plaats het gedrag van de materialen onderling. Een grote uitdaging is dat niet altijd valt in te schatten wat er in de oven gebeurt. Kijk dan ook, als je werk uit de oven komt, naar wat er is of gebeurt is en wees niet teleurgesteld als het resultaat anders is dan wat je had verwacht. Bij losse workshop staat de prijs direct vermeld. Het adres van de Kleiacademie is.: 1069 WE Amsterdam.
Lessen Open Ateliers Noord.
LESSEN IN AMSTERDAM NOORD 2018. In Amsterdam Noord wonen en werken een groot aantal beeldende kunstenaars die niet alleen hun eigen ding maken maar ook les geven in hun vak. Was je altijd al nieuwsgierig hoe dat daar allemaal gaat? Neem dan een kijkje bij de volgende kunstenaars. Keramiek en Zilverklei.
Atelier Dubbel2.
Dit is op fiets afstand van Amsterdam centrum. In deze inspirerende omgeving maakt. keramiste Inka Doornkate ook haar unieke keramiek objecten en fijn zilveren sieraden. Laat je ook inspireren en verrassen door de eenvoud waarmee je in een workshop zilverklei.,
Atelier Esther van der Sluis.
Het stoken van keramiek is een zeer scheikundig proces en door de enorme hitte tot 1300 graden waar het keramiek aan blootgesteld wordt is het kwetsbaar. Overleeft het echter de ovenstook dan is het een overwinning en is het eindproduct onwaarschijnlijk sterk.
Cursussen, pottenbakken en handopbouw, Hoeboer Keramiek, Den Haag.
Zij heeft haar lesbevoegdheid gehaald op de Hoge school voor de Kunsten in Amsterdam. Naast haar kunstenaarschap heeft zij een ruime ervaring in het doceren zowel aan kinderen, als aan volwassenen. Jeroen van Alphen. Jeroen volgde een keramiekopleiding binnen het atelier en beschikt over jarenlange ervaring in het lesgeven, zowel binnen de keramiek als in andere disciplines.
Potterie De Tramhalte Een KLEI" gezellig MONUMENT.
Een erg leuke belevenis! Workshops pottenbakken voor groepen vanaf 2 tot 25 personen. Wekelijkse pottendraai lessen. Diverse arrangementen vanaf 2 personen. Wij stellen geen groepen samen, daardoor blijft uw workshop exclusief. Daarnaast hebben wij ook een Galerie met.: Urnen / Gedenk Keramiek.
Raku workshop Natuurspeeltuin de Natureluur.
Geef je op voor een hele dag lang RAKU keramiek stoken in de schitterende omgeving van de Natureluur! Een leerzaam en uniek creatief avontuur met vuur onder leiding van een ervaren RAKU docent! Deze Raku workshop is voor enthousiaste volwassen keramisten met eigen biscuit gebakken werk dat nog niet geglazuurd is.
Workshop Keramiek voor kinderen CBK Zuidoost: CBK Zuidoost.
CBK Zuidoost biedt kinderen een mooi workshopprogramma in het schooljaar van 2017/2018. Er is voor ieder wat wils: striptekenen manga, keramiek, fotografie en nog meer! Bekijk ons volledig aanbod hier. De workshops bij het Kinderatelier Zuidoost zijn voor kinderen van 7-14 jaar. De kosten per workshop bedragen 72. Voor mensen met een kleine portemonnee bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van het Stadspas tarief van 10, e/o het Jongerencultuurfonds Amsterdam.

Contacteer ons