Resultaten voor keramiek workshop amsterdam

 
keramiek workshop amsterdam
 
CREA Het cultureel studentencentrum van de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam Cursussen.
Theaterweekend Toneelgroep Amsterdam 7-4. Workshop De 4 elementen acteermethode. Beeldhouwen in steen. Etsen en andere druktechnieken. Modeltekenen en schilderen. Schilderen met olieverf. Tekenen en schilderen. Columns II 16-4. Korte verhalen I. Korte verhalen II 18-4. Voor kinderen schrijven. Zeer korte verhalen. Documentary and Fiction. Drawing and sculpting in clay. DSLR film workshop. Editing with Final Cut Pro X 13-4. Electronic music production I. Electronic music production II. Group singing I. Group singing II. Sculpting in clay. Your first novel. Toegepaste keramiek printversie.
KERAMIEK-EN VILTATELIER TETTERODE Home.
KERAMIEK EN VILTATELIER TETTERODE is een groot, professioneel atelier centraal gelegen in Amsterdam. Op maandagmiddag, dinsdagavond en vrijdagmorgen zijn er cursussen, geschikt voor cursisten van elk niveau want iedereen wordt persoonlijk begeleid. Ervaring is niet nodig. Vilt maken is in! Een oeroude techniek met mooie, hedendaagse materialen. donderdagmiddag of in weekends. leuke technieken leren in een workshop.
De Kleiacademie.
We proberen veel ruimte te laten voor eigen initiatief en creativiteit. We hebben niet direct een oordeel, maar keramiek techniek heeft ook zo zijn beperkingen. Krimp is een aspect dat altijd voor problemen zorgt. De maten van de oven. Het gewicht en niet in de laatste plaats het gedrag van de materialen onderling. Een grote uitdaging is dat niet altijd valt in te schatten wat er in de oven gebeurt. Kijk dan ook, als je werk uit de oven komt, naar wat er is of gebeurt is en wees niet teleurgesteld als het resultaat anders is dan wat je had verwacht. Bij losse workshop staat de prijs direct vermeld. Het adres van de Kleiacademie is.: 1069 WE Amsterdam.
Buurtwerkplaatsen Keramiekatelier.
Hiermee kun je vervolgens je eigen keramiek beschilderen en met het slib kun je ook zeefdrukken. De workshop is inclusief alle materialen. Keramiek is als een fuik, je raakt er bijna argeloos in verzeild en voor je het weet kom je er niet meer van los.
Keramiek / boetseren ma, di Stichting MK24 Amsterdam.
Keramiek / boetseren wo. Model en portretboetseren. Keramiek, Keramisch boetseren. Keramiek: basis speciaal. Vrije werkplaats: tekenen en schilderen, grafiek, keramiek en beeldhouwen. 1091 GC Amsterdam. telefoon: 020-692 00 93. Kijk ook op de pagina locatie lokalen, voor o.a. Cursusoverzicht per dag.
Keramiek Atelier Patty Schilder.
Welkom bij Ceramics Studio Marjan de Voogd, keramiek/pottenbakken, cursussen en workshops in het centrum van Amsterdam voor volwassenen en kinderen.
WELCOME bij het leukste Keramiek Centrum van Nederland!
maar ook door mijn kennis en enthousiasme over te brengen. op cursisten of mensen die deelnemen aan een workshop. Maak met je eigen handen een schaal maken of een vaas. T ijdens de wekelijkse keramieklessen of tijdens een workshop. leer ik je hoe je met eenvoudige hulpmiddelen en zonder.
Keramiek Atelier Patty Schilder.
Creatieve workshops in Amsterdam Workshoppen.nl.
De workshop Schilderen in Amsterdam is een perfecte workshop voor iedereen die op zoek is naar een workshop die volledig in het teken staat van creativiteit. Lees meer over deze workshop. Bent u op zoek naar een creatieve en gezellige workshop?

Contacteer ons