Resultaten voor keramiek cursus amsterdam

 
keramiek cursus amsterdam
 
keramiek cursus in west nog plek op donderdagavond Amsterdam.
keramiek cursus in Amsterdam west, nog plek op donderdagavond. Henriette van Klinken op het prikbord. Kunstinzicht pagina: Keramiek en viltatelier Tetterode Henriette van Klinken op het prikbord. teambuilding, bedrijfsuitje, vriendinnendag, verjaardag etc keramiek beschilderen in Amsterdam. 10-12-2018 t/m: 10-06-2019. Amsterdam west Keramiekcursussen in Amsterdam west.
KERAMIEK-EN VILTATELIER TETTERODE Home.
Welkom op het atelier van Henri ë tte. KERAMIEK EN VILTATELIER TETTERODE is een groot, professioneel atelier centraal gelegen in Amsterdam. Op maandagmiddag, dinsdag en donderdagavond en vrijdagmorgen zijn er cursussen, geschikt voor cursisten van elk niveau want iedereen wordt persoonlijk begeleid.
WELCOME bij het leukste Keramiek Centrum van Nederland!
Je kun je tijdens de les opgeven. IN HET ATELIER. In het atelier kun je ook gewoon even lekker in een hoekje gaan zitten met een boek of een tijdschrift. Of snuffelen in de inspiratiebak vol fotos, kaarten en meer.
Keramiek Atelier Patty Schilder.
Keramiek atelier Patty Schilder. Het leukste keramiek atelier van Amsterdam. Keramiek Atelier Patty Schilder verzorgt diverse keramiek-activiteiten in Amsterdam. Cursussen, maar ook workshops, waaronder raku stoken. Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes is het mogelijk om zo'n' workshop te combineren met een culinaire activiteit.
Kleiacademie ECOlonie.
De Kleiacademie uit Amsterdam, opleiding tot keramist en draaier/pottenbakker, geeft sinds 2013 cursussen op ECOlonie Er wordt gewerkt in een prachtige, inspirerende omgeving. Ons atelier 100 m2 is een oude smederij met veel sfeer en heel mooi daglicht. Het is met nog enkele andere gebouwen gelegen aan een prachtig klein meertje met bijbehorende beek op een van de terreinen van Ecolonie, genaamd Forge Neuve. Verder staat er een grote houtgestookte keramiekoven. Dit is een Japanse klimoven, genaamd Anagamahoutoven. Deze oven heeft een permanente plaats op het terrein van ECOlonie. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over deze oven. In de cursussen leert men de beginselen van het draaien op elektrische schijven, het bouwen met platen en het maken van gebruikskeramiek. Verder wordt er aandacht besteed aan de geologie van klei, vormgeving, materiaalleer en stooktheorieën. Iedereen is welkom: mensen met ervaring maar ook zij die nog niet bekend zijn met keramiek of het werk van de Kleiacademie.
Workshop Keramiek.
Doe dan mee aan de workshop Keramiek van keramiste en docente Boukje Landsman. U kunt uw werk na afloop zò meenemen, óf achterlaten, laten drogen en bakken. We nemen het dan in het najaar mee naar NL waar u het vanaf een centrale plek kunt afhalen Hellevoetsluis, Amsterdam, Almere-Haven, Apeldoorn of Groningen. Chez le Pré beschikt over een ruim en volledig uitgerust keramiekatelier met een grote werktafel, krukken, boetseerbokken, schopschijf, een grote elektrische oven, glazuurspuitinstallatie. Alle benodigdheden zijn aanwezig om zelf een keramisch kunstwerkje te maken, dat u na afloop mee naar huis kunt nemen. Soms wordt aan de hand van een thema gewerkt, maar het staat iedereen vrij daaraan wel of niet mee te doen. Wie dat wil / al ervaring heeft mag ook zelfstandig werken. Mogelijke inhoud van de cursus.:
Kleistad Kleistad.
In de goed uitgeruste werkplaats kun je aan de slag met je eigen idee. We hebben verschillende abonnementen waarmee je zelfstandig in het atelier aan het werk kan. Jongeren cursus keramiek. NIEUW Keramiekcursus voor jongeren. In september starten we met een basiscursus keramiek voor jongeren vanaf 12 jaar.
Werken met Det Det Smeets.
Toegepaste Keramiek CREA. 21 25 augustus.: Keramisch Boetseren Atelier DetSmeets. Cursussen in Atelier DetSmeets, bij CREA en MK24. Op 3 plekken in Amsterdam kun je bij mij terecht. De lokaties liggen op loopafstand van elkaar op de rand van Centrum Oost: de zogenaamde gouden klei driehoek. Hier ben ik zelf in 1985 begonnen. Het is een grote lichte studio met een hoog plafond, begane grond aan het Sajetplein. Formaat halve gymzaal. Het is een geweldige plek. In de zomer kun je er ook buiten werken. Je bent op verschillende manieren welkom: op een Inloopochtend, voor Specials dan bespreken we eerst wanneer en wat je wilt en voor 2 verschillende Zomerweken in juli en augustus. Meer informatie over werken in Atelier DetSmeets. CREA cultureel studentencentrum. Bij CREA van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam kun je verschillende cursussen bij mij volgen. Bijna 20 jaar geef ik hier les. Op de eerste plaats is CREA een cursusinstituut voor studenten. Ook afgestudeerden, medewerkers en anderen" kunnen er terecht. De cursussen, 15 lessen van 25, uur, worden 2x per jaar aangeboden start begin oktober en begin februari. Studenten hebben voorrang in oktober bij inschrijven. 14 deelnemers per cursus.
Beeldende kunst, Info, Cursussen Workshops, CKE.
Op de website vind je een overzicht van alle jaarcursussen die we bieden op het gebied van tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, edelsmeden, zeefdrukken, keramiek, mode en textielvormgeving. Voor kinderen al vanaf groep 1! en jongeren zijn er verschillende ateliers, waarin naast tekenen en schilderen de meest uiteenlopende twee en driedimensionale technieken aan bod komen. Naast de lessen in het centrum, zijn er ook jeugdateliers in de wijk Blixembosch. Workshops en korte cursussen. In het voorjaar gaan meerdere korte cursussen van start, waarin je kennis kunt maken met de verschillende kunstvakken. Ook voegen we door het jaar heen regelmatig leuke workshops toe aan het aanbod. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina. Gaat mijn cursus door?
CURSUSOVERZICHT Keramikos.
Angelique Homberg studeerde aan de Rietveld academie afdeling keramische vormgeving te Amsterdam. Zij heeft zich gespecialiseerd in draaitechnieken en benadert haar werk ambachtelijk. Ze geeft les aan beginners zowel als gevorderden en leert haar cursisten goed naar vorm te kijken en de mogelijkheden op de draaischijf toe te passen.
Welkom bij Ceramics Studio Marjan de Voogd, keramiek/pottenbakken, cursussen en workshops in het centrum van Amsterdam voor volwassenen en kinderen.

Contacteer ons