Zoeken naar workshop keramiek

 
workshop keramiek
 
Storm Keramiek Storm Keramiek.
H allo, welkom op de website van Stormkeramiek. Mijn naam is Marion Storm en mijn passie is keramiek! Na een aantal jaren met veel plezier cursus te heb gevolgd ben ik in 2014 begonnen met de 3 jarige keramiek opleiding bij de SBB in Gouda.
Workshops klei/keramiek Wilma Wassing.
Uiteraard kan de inhoud van de workshop in gezamenlijk overleg vooraf worden vastgesteld en indien wenselijk een vervolg krijgen. Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen. De kosten van een workshop variëren en zijn afhankelijk van de duur, de groepsgrootte en de gebruikte materialen.
Workshop Keramiek VVV Zeeland. Group 6. shopping. Group. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
De workshop wordt begeleid door een professionele kunstenaar met veel ervaring in het werken met groepen. De workshop is geschikt voor jong en oud en dus ook uitermate geschikt als familie of gezins-activiteit. De duur kan variëren van 25, uur tot 4 dagdelen. De prijs is inclusief koffie/thee/koek. Lees verder Kenmerken.: Workshop Keramiek Adres: Dreischor.
Keramiek workshops Anieks Kreatief en Keramiek Eindhoven.
Workshop Keramiek 10 November Zaterdag 10-11-2018 van 1100: tot 1600: bij Anieks. Workshop Keramiek 11 November Zondag 11-11-2018 van 1100: tot 1600: bij Anieks. Workshop Keramiek 15 December Zaterdag 15-12-2018 van 1100: tot 1600: bij Anieks. Workshop Keramiek 16 December Zondag 16-12-2018 van 1100: tot 1600: bij Anieks.
Keramiekatelier in Tilburg Antoonet.
Haar vrije werk bestaat uit fotografie, film, keramiek en ruimtelijk werk. Annet werkt in opdracht en zoekt regelmatig de samenwerking met andere kunstenaars. Kijk voor meer informatie op deze website. Deel deze pagina.: Schrijf u hier in. Voor welke cursus of workshop wilt u zich inschrijven?
Workshop Keramiek Steenfabriek De" Werklust." Workshop Keramiek Steenfabriek De" Werklust."
In samenwerking met keramiste Saskia van Beek organiseert Steenfabriek de Werklust verschillende keramiek workshops voor volwassenen. Bent u op zoek naar een origineel idee voor een feestje of bedrijfsuitje; kom dan kleien bij Steenfabriek de Werklust. Minimaal aantal deelnemers 4 en maximaal aantal deelnemers 8. Datum en tijd in overleg. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met. Saskia van Beek info@saskiavanbeek.nl. Klik hier voor Workshop Kinderen.
Workshop Keramiek voor kinderen CBK Zuidoost: CBK Zuidoost.
Workshop Keramiek voor kinderen. oktober 17, 2017 1207: pm. Wegens grote populariteit bieden we in november voor de 2e keer de workshop keramiek door Dagmar de Kok aan! Heb je zin om met je handen iets moois te maken van klei?
cursus pottenbakken Atelierbreda.
De cursus beeldhouwen in steen Beeldhouwen in steen is een cursus waarin je leert een stenen beeld. De workshop Modelboetseren Zoals de naam al zegt, een workshop waarin je leert een model te. De workshop Speksteen beeldhouwen In zowel de zomer als in de winter.
WANDELEN SLAPEN Workshop Keramiek.
Reis en boekingsvoorwaarden. Prijs: 49, p/p. Workshop keramiek: de vogel schilderen. Een superontspannende workshop waarbij je niet alleen een prachtig exemplaar creëert maar ook een lekkere wandeling maakt en bovendien verwend wordt met lekkere hapjes. Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers.
Keramiek Atelier Odette.
Of bijvoorbeeld werk voor speciale doeleinden, zoals een bijzonder cadeau, een aanvulling op het interieur of kerstpakketten. Wil je eens langskomen in het atelier om het werk van dichtbij te zien of aan te raken? Bel ons dan even voor een afspraak.
Home Keramiek Friesland Kunst Raku Workshops Leeuwarden Lies van Huet Keramiek.
Keramiek, Porselein, Raku, Cursussen en Workshops. Mijn naam is Lies van Huet en ik ben keramiste sinds 1980. Kennis en vakmanschap deed ik op door diverse cursussen draaien met aardewerk, steengoed en porseleinklei in binnen en buitenland en cursussen handvormen en Raku. Mijn atelier is in een voormalige gevangenis in de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden. Filmpje over de koffiemok. Vriendinnen of moeder-dochter Workshop.

Contacteer ons