Zoeken naar keramiek atelier

 
keramiek atelier
 
Keramiek Atelier Patty Schilder.
Keramiek atelier Patty Schilder. Het leukste keramiek atelier van Amsterdam. Keramiek Atelier Patty Schilder verzorgt diverse keramiek-activiteiten in Amsterdam. Cursussen, maar ook workshops, waaronder raku stoken. Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes is het mogelijk om zo'n' workshop te combineren met een culinaire activiteit.
Keramiek Atelier Geartsje Dupon Keramiek Workshops Cursussen.
In M√Ľnein, vlak bij Leeuwarden woon ik, Geartsje Dupon. Ik heb er een mooie winkel vol sieraden en keramiek en in het atelier geef ik allerlei keramiekworkshops. Kom eens langs! Dan vertel ik u graag meer over het werk van een keramist en goudsmid.
Keramiek Atelier Halfom.
Esther van Groeningen, Arnhems Keramiek Atelier.
Esther van Groeningen, Arnhems Keramiek Atelier. Esther van Groeningen, Arnhems Keramiek Atelier. Esther van Groeningen is 43 jaar, moeder van drie kinderen 14, 11 en 6 jaar, keramist en is eigenaresse van het Arnhems Keramiek Atelier. Ik ben enthousiast, zegt Esther.
KERAMIEK ATELIER EN GALERIE MARJOKE DE HEER.
Shop online under construction. Keramiek atelier Marjoke de Heer. Contact en bereikbaarheid. MARJOKE DE HEER. Openingstijden: vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Of na afspraak. The beauty of ceramics for everyday life and special moments.
Keramiekatelier in Tilburg Antoonet.
In 2018 bestaat het atelier 9 jaar en dit aardewerken jubileum vierde Annet met leuke acties. In haar atelier geeft Annet Vermeulen cursussen en workshops keramiek. Wil je leren hoe je vormen opbouwt met klei en wil je alles weten over het decoreren ervan, dan is een cursus keramiek van 12 lessen iets voor jou.
Een expositie van handvervaardigde keramiek Atelier de Test, Pottenbakkers, Kunstenaars en Ambachtslieden.
Bij Atelier de Test kunt u een grote collectie handvervaardigde keramiek ontdekken. In een bijna 200 jaar oude schuur waar in vroegere tijden eerste klas Zeeuwse trekpaarden werden gefokt, vind u nu een groot assortiment handvervaardigde keramiek. Willkommen bei Atelier de Test Zuidzande.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Workshop.
Bij de keramiekclub van het Arnhems keramiek atelier kun je een workshop volgen van een paar uur of een cursus van meerdere lessen. Je krijgt les in het atelier aan de Hommelstraat 57, soms in Rozet Kortestraat 16 en zelfs op een door jou gekozen locatie als je dat wilt.

Contacteer ons