Zoeken naar cursus keramiek

 
cursus keramiek
 
Cursussen en Workshops Keramiek Friesland Kunst Raku Workshops Leeuwarden Lies van Huet Keramiek.
Bij de cursus Traditioneel schilderen leer je aan de hand van traditionele, ambachtelijke technieken je eigen ontwerpen op keramiek te schilderen. Docente Annigje van der Veen leert je te schilderen op tegels, tegels die in het atelier vrij beschikbaar zijn.
Nederlandse Keramiekopleiding.
Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele aanbod: schrijft u zich dan in voor onze nieuwsmail. Gepubliceerd 27 juni 2017. Heeft u nog vragen? Dat kan per per mail: of via de telefoon: 0182 515274. Op maandag, dinsdag, woensdag. of volg een korte cursus. Specialist in keramiek.
Cursus Keramiek: Handvormen en Draaien Volksuniversiteit Utrecht.
Een begrip sinds 1917. Cursus Keramiek: Handvormen en Draaien. Cursus Keramiek: Handvormen en Draaien. Boetseren, kleien, handvormen, pottenbakken, potten draaien, alle technieken om met klei te werken kunnen bij deze cursus aan de orde komen. De cursus is geschikt voor beginnende en gevorderde cursisten.
Nieuwe hobby 3: een cursus keramiek volgen en leren potten bakken.
Zo kriebelde het idee eind 2016 om zelf een cursus keramiek maken te volgen. Dan leerde ik niet alleen iets nieuws, ik hield er ook nog wat aan over mn eigen servies. Ik trommelde vriendinnetje Maura op en samen schreven we ons in voor een cursus van 10 weken.
Keramiek cursus en workshops.
Is de eerste/ tweede sessie lessen je goed bevallen dan gaan we ook verder de diepte in met eventueel het zelf ontwikkelen van glazuren. in de cursus en voor andere huidbewerkingen van het materiaal klei worden in de toekomst ook creatieve keramiek workshops gegeven met.
Basiscursus Keramiek Cultura Ede.
De cursus is voor volwassenen zonder of een beetje ervaring in keramiek. De docent snijdt alle opdrachten toe op jouw niveau. De basiscursus is in principe op vrijdagmiddag, maar in overleg kan je de cursus ook op andere dagen volgen.
Cursus keramiek in purmerend Cultuurhuis Wherelant Purmerend.
De cursus keramiek van docent Anita Manshanden afgestudeerd aan de Rietveld Academie Amsterdam heeft als uitgangspunt leren door experiment, waarneming en reflectie. In de dynamische lessen is er altijd een opdracht die centraal staat maar blijft er ook ruimte voor eigen idee en inbreng.
Keramiek / boetseren ma, di Stichting MK24 Amsterdam.
Voor het gebruik van de verschillende materialen en gereedschappen tijdens de cursus vragen we een bijdrage per blok. De cursus Keramiek / boetseren bestaat uit vijf blokken van 8 lessen die afzonderlijk te volgen zijn of samen als een jaarcursus.
Overzicht beeldhouwen, boetseren en keramiek Volksuniversiteit Volksuniversiteit.
Geschiedenis van de Volksuniversiteiten in Nederland. Cursus keramiek, beeldhouwen en boetseren. Deel via social media. Share via Whatsapp Stem. Cursus keramiek, beeldhouwen en boetseren. Op deze pagina staan alle cursussen vermeld die de Volksuniversiteit biedt met betrekking tot keramiek, beeldhouwen en boetseren.
Keramiek Pottenbakken De Blauwe Schuit.
Kies een optie. SKU: Niet beschikbaar Categorie├źn: Boetseren, Keramiek, Pottenbakken, start september 2018. In deze cursus ga je uitgebreid bezig met de verwerking van klei tot een gebakken product. De klei kan op allerlei manieren door je handen gaan. Maak een beeld met je handen, of gebruik de draaischijf om te pottenbakken.
Cursus Keramiek Kielzog.
Jos Boerjan keramiek, kijken naar kunst, hoe doe ik dat? Dineke Oosting Keramiek. ARTSKOOL: Timmeren klei en veel meer Kinderen Beeldend. Bloemschikken op een zelfgemaakte vaas/schaal Volwassenen Beeldend. Bloxels: maak je eigen videogame Kinderen Beeldend. Digitaal Tekenen Basis Kinderen Beeldend.

Contacteer ons