Op zoek naar keramiek cursus eindhoven?

 
keramiek cursus eindhoven
 
Keramiek Nuenen, Gerwen en Nederwetten Paula Groote-Versteegen.
Antoinette Donkers Dekker Cursussen en workshops 2017/2018.
Atelier Mostheuvel 12 te Wintelre ligt, nabij Eindhoven en Veldhoven. Op de oprit kan je gratis parkeren. Vormgeven met klei. Cursus keramiek van 5, 10, 20 of 35 lessen: woensdagochtend en woensdagavond. Er staan nog ruim 15 lessen tot aan de zomervakantie.
Cursussen Keramiek atelier VanAnth.
Anthony van Abeelen van Sluijsveld, keramiek en cursussen, Eindhoven. Zoeken Zoeken Hoofdmenu. Spring naar de primaire inhoud. Potten en schalen. Werk van cursisten. Herontdek hoe heerlijk het is om met klei vorm te geven! Twee keer per jaar start een nieuwe cursus, zowel overdag als s avonds.
workshop keramiek De Kunstpraktijk.
workshops met teambuilding. Aurelia / visual artist. workshop boetseren met klei. op inspirerende wijze samen creatief aan de slag in het atelier van De Kunstpraktijk te Veldhoven! bedrijfsuitje, kinderfeestje, zussendag, vriendinnendag, vrijgezellenfeest, babyshower, familiebijeenkomst, verjaardagsfeest. individueel werken of in groepsverband.
Keramiek in Eindhoven Centrum voor Ambachtseconomie.
Wil je meer weten over keramiek maken of kopen in de omgeving van Eindhoven? Vind dan een keramisch bedrijf bij jou in je buurt via de online ambachtszoeker van het CvAE. Een keramist kan je uitstekend adviseren wat voor cursus of keramiek product het beste voor jou geschikt is.
cursus keramiek en keramiekatelier Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best.
Eindhoven, Wintelre, Eersel, Veldhoven, Best. Antoinette Donkers-Dekker beeldend kunstenaar. Locatie: Atelier Mostheuvel 12. Wintelre, gemeente Eersel, dicht bij BestVeldhoven, en Eindhoven. Docent: Antoinette Donkers-Dekker. Cursus keramiek van 5, 10, 20 of 35 lessen: woensdagochtend en woensdagavond. Tot de zomervakantie staan er nog ruim 15 lessen op het programma.
fabrique ceramique, keramiek werkplaats.
Post-HBO opleiding Keramiek Fontys.
De opleiding is elke woensdagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur in Eindhoven en omvat 21 bijeenkomsten, exclusief vier excursies en drie middagen voor tentamens. Het laatste tentamen valt in juni 2018. Bij de start van de opleiding is er een vrijwillig bijspijkermoment scheikunde. Voor het werkstuk Energie, Milieu en Arbeidsomstandigheden staat een tijdsbesteding van 24 uur. Na afloop heeft de deelnemer zich een manier van keramisch-probleemoplossend denken eigen gemaakt door.: kennis van fysische, chemische en technische principes.; kennis van toepassing hiervan in de keramische procestechnologie en materiaalkunde.; een werkstuk kennistoepassing op het gebied van Energie, Milieu en Arbo.; contacten, discussies en projecten met medecursisten uit keramische en aanverwante bedrijven. Certificering en bewijs van deelname. Onder goedkeuring van Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen verkrijgt de deelnemer na afloop een certificaat indien de opleiding met goed gevolg is afgesloten. Een Bewijs van Deelname wordt verkregen door de deelnemer die niet in aanmerking komt voor een certificaat, maar wel alle tentamens en hertentamens heeft gemaakt en voorts tenminste 80% van de gehele opleiding actief heeft gevolgd. De Post hbo cursus Keramiek is een initiatief van de Vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek, die deze cursus in nauwe samenwerking met Fontys Hogeschool Toegepaste Natuurwetenschappen aanbiedt.
Keramiek workshops Anieks Kreatief en Keramiek Eindhoven.
Workshop Keramiek 27 Mei Zondag 27-05-2018 van 1100: tot 1600: bij Anieks. 4 394 0. Voor op of aanmerkingen op onze website stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Copyright 2018, Anieks Kreatief Eindhoven.
Beeldende kunst, Info, Cursussen Workshops, CKE.
Op de website vind je een overzicht van alle jaarcursussen die we bieden op het gebied van tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, edelsmeden, zeefdrukken, keramiek, mode en textielvormgeving. Voor kinderen al vanaf groep 1! en jongeren zijn er verschillende ateliers, waarin naast tekenen en schilderen de meest uiteenlopende twee en driedimensionale technieken aan bod komen. Naast de lessen in het centrum, zijn er ook jeugdateliers in de wijk Blixembosch. Workshops en korte cursussen. In het voorjaar gaan meerdere korte cursussen van start, waarin je kennis kunt maken met de verschillende kunstvakken. Ook voegen we door het jaar heen regelmatig leuke workshops toe aan het aanbod. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina. Gaat mijn cursus door?

Contacteer ons