Resultaten voor keramiek cursus den haag

 
keramiek cursus den haag
 
Creatieve workshops in Den Haag Workshoppen.nl.
Tevens herbergt Den Haag enkele beroemde musea, waarvan het Mauritshuis vermoedelijk het bekendst is. In dit museum, dat jarenlang werd gerenoveerd en pas in 2014 heropend, kan men onder andere het beroemde Meisje met de Parel van Johannes Vermeer bewonderen.
Workshops Moki Last.
Zie www.mokilast.nl of zoek Moki Last op YouTube. Haar atelier ligt in het Oude Centrum van Den Haag. Lange Beestenmarkt 76, 2512 EH Den Haag. Voor vragen: moki@mokilast.nl of 06 53 77 09 46. Na betaling ben je ingeschreven voor de cursus.
cursus Atelier pottenbakken Potvis kinderpartijtjes Den vrijgezellenfeest Haag servies cursus beschilderen pottenbakken workshops kinderfeestje monumentale pottenbakken keramiek. korte workshops.
Pottenbakkerij Hoeboer Keramiek. Cursussen en kinderfeestjesDen, Haag.
english cursus workshop kinderfeestje. Wij zijn Pauline Hoeboer en Jeroen van Alphen, samen zijn wij Hoeboer Keramiek. Ons keramiekatelier in Den Haag is een cursuscentrum, waar iedereen, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde aan de slag kan met klei.
Pottenbakkerij Potvis in centrum Den Haag.
Voor de kenners: er wordt zowel oxidatief als reductief gestookt. Het atelier is verdeeld over twee etages: op de begane grond de ruimte met glazuur grondstoffen waar de glazuren worden afgewogen, een technische ruimte met de elektrische oven en een met een spuitcabine en de grote gasoven.
Keramiek Atelier Mooi Werk cursus beeldhouwen cursus schilderen Den Haag.
Torse, keramiek ajour. Sytske de Jong. 2574 JP Den Haag. Terms and Conditions. Armando in Museum Voorlinden 8 november 2018. GIACOMETTI-CHADWICK in Museum de Fundatie 29 oktober 2018. Zadkine in Beelden aan Zee 29 oktober 2018. Copyright Sytske de Jong.
Cursussen, pottenbakken en handopbouw, Hoeboer Keramiek, Den Haag.
De cursussen worden gegeven in de ruime en goed geoutilleerde pottenbakkerij aan de Suezkade 1 in Den Haag. Alle gereedschappen en materialen zijn aanwezig en er is een keramiek oven en een glazuurspuitcabine. Wat leer je op de cursus. Je leert om te beginnen hoe je een voorwerp kan maken uit klei: de basis-technieken.

Contacteer ons