Resultaten voor gouda keramiek

 
gouda keramiek
 
SBB Gouda.
De afdeling keramiek heeft een duidelijke landelijke functie en heet nu de Nederlandse Keramiekopleiding. De afdeling Lassen heeft een regionale functie en heet nu Lasopleiding Gouda. De opleiding kent een 3-jarige ambachtelijke opleiding met de mogelijkheid daarna nog extra leerjaren te volgen om zich verder te ontwikkelen.
Home.
Keramiekatelier voor alle leeftijden. Je kunt hier handvormen met klei, leren werken met pottenbakkersschijf, keramiek decoreren en ontwerpen. Ervaring is niet nodig! Ambachtelijk werken voor iedereen. Je kunt hier oude ambachten uitvoeren zoals spinnen, weven, vilten, zijde beschilderen, naaien, macramé, borduren. Schilderatelier voor wie maar wil. Tekenen en schilderen bij De Zwaan betekent individueel les krijgen. Je kunt ons bellen of kom iedere donderdag van 930: tot 1100: vrijblijvend langs. Of mail ons. Werken in de traditie van Gouds plateel. Dagbesteding van 18 tot 60 en 60 plus. Textiel, weven, spinnen, zijden schilderen, borduren. Je kunt kijken en onderzoeken of je meer van Rembrandt of van Karel Appel houdt. Erkende zorginstelling met AGB code voor ZIN PGB. Welkom bij De Zwaan! De Zwaan is een maatschappelijke organisatie, die mensen bij elkaar brengt in een ambachtelijke, kunstzinnige omgeving. Dit doen we in onze mooie inspirerende ateliers in Gouda en binnen een innovatief kringloopproject in Capelle aan den IJssel.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Museum Gouda Keramiek.
In 1898 werd in Gouda de Plateelbakkerij Zuid-Holland opgericht. Toen de productie van kleipijpen aan het begin van de twintigste eeuw terugliep en de vervaardiging van sieraardewerk wel succesvol was, begonnen de pijpenfabrikanten in navolging van de Zuid-Holland ook met het produceren van Gouds plateel.
Goudse Keramiekdagen Welkom in Gouda.
Historisch Gouda 9 oktober 2015. Dit belangrijke tweedaagse evenement vindt elk jaar plaats op Hemelvaartsdag en de daarop volgende vrijdag. Bijna honderd topkeramisten uit binnen en buitenland nemen de markt rondom het historisch Oude Stadhuys in bezit tijdens de Goudse Keramiek Dagen.
Vind gouda in Antiek Keramiek en Aardewerk op Marktplaats.nl.
Hoogte 11 cm. Verzendkosten koper of afhalen in onze winkel in gouda: deja vu doelenstraat 31 2801 pw gouda voor nog veel meer, zie antiek deja vu gouda. Antiek Deja Vu Gouda. Ook van deze adverteerder. 4024: Mooie platelen vaas: PZH Gouda, Grisanta. 2763: Oude keramiek schaal: Bouffioult.
Kiek Keramiek Een droom in vervulling.
Cursisten aan het woord. 2804 NE Gouda. Bezoek ook eens. Een droom in vervulling. Klik hier voor een video met interview van Kiek Keramiek. Kiek Keramiek is een kleine, sfeervolle pottenbakkerij waar wordt gewerkt in kleine groepen. De kleine groepen bevorderen een gezellige sfeer en iedereen heeft mijn volle aandacht.
Keramiekmarkt Gouda Blogs over de Goudse Keramiekdagen.
Keramiek in Gouda. Voor de professionals. Goudse Keramiekdagen nieuwsbrief voor de professionals / newsletter for the professionals. De Goudse Keramiekdagen bieden in toenemende mate een podium waarop professionele keramisten kwalitatief hoogwaardige keramiek kunnen tonen. Wie daaraan voldoet en zich wil opgeven voor een plaats op de markt, klikt hier en vult daar de aanvraag voor de nieuwsbrief links op de pagina in.

Contacteer ons