Meer resultaten voor keramiek amsterdam

 
keramiek amsterdam
 
Keramiekfeestje Keramiek en Viltatelier Kidsproof Amsterdam.
Keramiekfeestje Terug naar vorige pagina. Da Costakade 481053, XC Amsterdam. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Vier je feestje in het Keramiek en Viltatelier. Maak een dier of puzzel van keramiek! Bij aankomst zijn er slingers en muziek, zoet en hartig lekkers, en vruchtensap of kindercola.
Bestel online uw Delfts Blauw souvenirs en relatiegeschenken Heinen Delfts Blauw.
In samenwerking met verschillende, Nederlandse ontwerpers heeft Heinen Delfts Blauw drie moderne serviezen met een Delftsblauwe touch ontwikkeld. Nu verkrijgbaar in onze winkels en op onze webshop! Naar het servies. Bord Daf met Caravan. Kussend paar 18 cm. Huis Souvenirs groot. Bord Amsterdam modern.
Hollandsche Waaren Producten van keramiek en textiel.
Nadat ik afstudeerde aan de HKU met het afstudeerproject: de mens in beweging, uitgebeeld in verschillende picknickkleden daklozenproject, begon ik mijn studie aan het Sandberg Instituut in Amsterdam. Ik werkte daar aan verschillende projecten o.a: deurmat en deurmattegels van keramiek: veeg aarde met aarde af.
Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer Amsterdam 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Wat te doen in Amsterdam. Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer. We doorzoeken meer dan 200 websites voor de laagste hotelprijzen. Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer. 257 van 600 dingen om te doen in Amsterdam. Musea, Shoppen, Kunstgalerieën. Schellingwouderdijk 243, 1023 NG Amsterdam, Nederland.
Glas, Keramiek en Steen Conservering en restauratie Universiteit van Amsterdam.
De UvA in Amsterdam. Samenwerken met HvA VU. Stad als campus. Cultuur en sport. Musea en Bijzondere Collecties. Werken bij de UvA. Waarom de UvA. Informatie voor sollicitanten. Conservering en restauratie. Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelingsstudies. Pedagogische en Onderwijswetenschappen. Talen en regiostudies. Conservering en restauratie. Glas, Keramiek en Steen.
Nieuwe hobby 3: een cursus keramiek volgen en leren potten bakken.
Dat was niet echt wat ik zocht, ik wilde het soort keramiek leren maken wat ik zelf mooi vond en in de winkel kocht. Simplistische schaaltjes of kommetjes in lichte tinten. Na heel wat gegoogel kwam ik uiteindelijk uit bij Nootenzo, de keramiek studio van Suus en Ralph.
KERAMIEK-EN VILTATELIER TETTERODE Home.
Welkom op het atelier van Henri ë tte. KERAMIEK EN VILTATELIER TETTERODE is een groot, professioneel atelier centraal gelegen in Amsterdam. Op maandagmiddag, dinsdag en donderdagavond en vrijdagmorgen zijn er cursussen, geschikt voor cursisten van elk niveau want iedereen wordt persoonlijk begeleid.
Kleiacademie ECOlonie.
De Kleiacademie uit Amsterdam, opleiding tot keramist en draaier/pottenbakker, geeft sinds 2013 cursussen op ECOlonie Er wordt gewerkt in een prachtige, inspirerende omgeving. Ons atelier 100 m2 is een oude smederij met veel sfeer en heel mooi daglicht. Het is met nog enkele andere gebouwen gelegen aan een prachtig klein meertje met bijbehorende beek op een van de terreinen van Ecolonie, genaamd Forge Neuve. Verder staat er een grote houtgestookte keramiekoven. Dit is een Japanse klimoven, genaamd Anagamahoutoven. Deze oven heeft een permanente plaats op het terrein van ECOlonie. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over deze oven. In de cursussen leert men de beginselen van het draaien op elektrische schijven, het bouwen met platen en het maken van gebruikskeramiek. Verder wordt er aandacht besteed aan de geologie van klei, vormgeving, materiaalleer en stooktheorieën. Iedereen is welkom: mensen met ervaring maar ook zij die nog niet bekend zijn met keramiek of het werk van de Kleiacademie.
conservering restauratie steengoed aardewerk porselein glas.
Wij werken vanuit een werkplaats die speciaal is uitgerust en ingericht voor het restaureren van keramiek en glas. Het Blauwe Paard Restauratie Atelier is een éénmanszaak opgericht door Daniela Stojkovic, gediplomeerd restaurator. Czaar-Peterstraat 179 1018 PK Amsterdam Nederland. tel: 31 06 53 755 345.
KERAMIEK ATELIER EN GALERIE MARJOKE DE HEER.
Keramiek atelier Marjoke de Heer. Contact en bereikbaarheid. MARJOKE DE HEER. Openingstijden: vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Of na afspraak. The beauty of ceramics for everyday life and special moments. sinds 1994 studio shop in Amsterdam.
Keramiek Atelier Patty Schilder.
Keramiek atelier Patty Schilder. Het leukste keramiek atelier van Amsterdam. Keramiek Atelier Patty Schilder verzorgt diverse keramiek-activiteiten in Amsterdam. Cursussen, maar ook workshops, waaronder raku stoken. Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes is het mogelijk om zo'n' workshop te combineren met een culinaire activiteit.

Contacteer ons