Resultaten voor keramiek amsterdam

 
keramiek amsterdam
 
Atelier Keramiek van CampenKeramiek van Campen.
Keramiek van Campen is het atelier van Andrea Boerman en Inge van Bogerijen. Sinds 2001 werken zij samen als keramisch vormgever. Het atelier is gelegen op het bedrijvencomplex aan de Zamenhofstraat en wordt Halte Zamenhofstraat genoemd. Het is gesitueerd tussen het IJ, het Vliegenbos en de Vogelbuurt in Amsterdam Noord.
Keramiek atelier delen / Shared workspace ceramics / Amsterdam.
Wat we aanbieden. In ons keramiek atelier bieden wij werkruimte, waarbij je gebruik kunt maken van alle faciliteiten die er zijn zoals: draaischijven, werktafels, gereedschap, glazuren, ovens. Je kunt een plek huren voor een dag / 8 uur of meer dagen per week.
Renske van Driel Lessen Boetseren en Keramiek, Amsterdam.
Lessen Boetseren en Keramiek, Amsterdam. Toggle navigation Renske van Driel Lessen Boetseren en Keramiek, Amsterdam. Renske van Driel. opleiding en werk. Kiezels en Stenen. wind en wadvormen. mossel en zandvorm. KERAMIEK EN BOETSEREN. In atelier C12 van RETORT. Jaarlijks drie series van tien lessen.
Welkom bij Ceramics Studio Marjan de Voogd, keramiek/pottenbakken, cursussen en workshops in het centrum van Amsterdam voor volwassenen en kinderen.
KERAMIEK-EN VILTATELIER TETTERODE Home.
Welkom op het atelier van Henri ë tte. KERAMIEK EN VILTATELIER TETTERODE is een groot, professioneel atelier centraal gelegen in Amsterdam. Op maandagmiddag, dinsdagavond en vrijdagmorgen zijn er cursussen, geschikt voor cursisten van elk niveau want iedereen wordt persoonlijk begeleid.
Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer Amsterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer Beoordelingen, Amsterdam. Wat te doen in Amsterdam. Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer. Keramiek Atelier Galerie Marjoke de Heer. Is dit uw bedrijf? 283 van 548 dingen om te doen in Amsterdam.
Lessen Open Ateliers Amsterdam Noord.
LESSEN IN AMSTERDAM NOORD 2018. In Amsterdam Noord wonen en werken een groot aantal beeldende kunstenaars die niet alleen hun eigen ding maken maar ook les geven in hun vak. Was je altijd al nieuwsgierig hoe dat daar allemaal gaat? Neem dan een kijkje bij de volgende kunstenaars. Keramiek en Zilverklei.
KERAMIEK ATELIER EN GALERIE MARJOKE DE HEER.
Keramiek atelier Marjoke de Heer. Contact en bereikbaarheid. MARJOKE DE HEER. Openingstijden: vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Of na afspraak. In verband met Masterly the Hague houdt Andre op 22 en 23 september onze winkel open van 13.00 tot 18.00 uur. Marjoke is tijdens het festival te vinden in de jachtkamer. Kijk hier voor meer nieuws over het festival. The beauty of ceramics for everyday life and special moments. sinds 1994 studio shop in Amsterdam.
De Eerste Keramiek Kamer Amsterdam Made.
En ondanks het feit dat zij al twintig jaar bezig was met klei, is zij tóen pas voor het eerst gaan schilderen. Na heel veel pannenkoekjes de eerste mislukken altijd werd de basis gelegd voor haar minimal modern porseleinen sieradencollectie. De Eerste Keramiek Kamer. Churchill-laan 208, Amsterdam, Nederland.
Keramiek en viltatelier Tetterode Amsterdam kunstinzicht.nl.
05-04-2017 t/m 05-10-2017 Workshops Amsterdam. teambuilding, bedrijfsuitje, vriendinnendag, verjaardag etc keramiek beschilderen in Amsterdam. Kom met een groep mensen in een gezellig, licht, professioneel keramiekatelier keramiek beschilderen naar keuze, bekers, borden enz. of zelf een tegeltableaux maken met klei en gekleurde kleislib.
WELCOME bij het leukste Keramiek Centrum van Nederland!
Je kun je tijdens de les opgeven. IN HET ATELIER. In het atelier kun je ook gewoon even lekker in een hoekje gaan zitten met een boek of een tijdschrift. Of snuffelen in de inspiratiebak vol fotos, kaarten en meer.

Contacteer ons