Op zoek naar keramiek cursus?

 
keramiek cursus
 
Keramiek Rotterdam Hester van den Haak.
Cursus Handvormen en Glazuren. Als je in de cursus wilt gaan handvormen maak je., Er zijn veel aanleidingen en mogelijkheden voor workshops bij Hester van den Haak. Heb je iets te vieren, dan kan een gezamenlijke workshop keramiek een speciaal karakter aan het feest geven.
Workshop.
Bij de keramiekclub van het Arnhems keramiek atelier kun je een workshop volgen van een paar uur of een cursus van meerdere lessen. Je krijgt les in het atelier aan de Hommelstraat 57, soms in Rozet Kortestraat 16 en zelfs op een door jou gekozen locatie als je dat wilt.
Nieuwe hobby 3: een cursus keramiek volgen en leren potten bakken.
Zo kriebelde het idee eind 2016 om zelf een cursus keramiek maken te volgen. Dan leerde ik niet alleen iets nieuws, ik hield er ook nog wat aan over mn eigen servies. Ik trommelde vriendinnetje Maura op en samen schreven we ons in voor een cursus van 10 weken.
Cursussen en Workshops Keramiek Friesland Kunst Raku Workshops Leeuwarden Lies van Huet Keramiek.
Bij de cursus Traditioneel schilderen leer je aan de hand van traditionele, ambachtelijke technieken je eigen ontwerpen op keramiek te schilderen. Docente Annigje van der Veen leert je te schilderen op tegels, tegels die in het atelier vrij beschikbaar zijn.
Keramiek basiscursus Kielzog. Zoeken.
26250, 1750, per les 35, raku stookdag inclusief basismateriaal. Dineke Oosting Keramiek. Beeldhouwen en boetseren Volwassenen Keramiek en beeldhouwen. Hout, gips, klei en metaal Kinderen Keramiek en beeldhouwen. Keramiek vervolgcursus Volwassenen Keramiek en beeldhouwen. Kleuteratelier Kinderen Keramiek en beeldhouwen Tekenen en schilderen.
Keramiek Pottenbakken Frankrijk Creatieve Vakantie.
Ook geen competitie wie de kunst met de grootste K gemaakt heeft; maar een ontdekkingsreis met gelijkgestemden in een oud ambacht. Een vakantie waarbij je zelf creëert en geniet van het proces van klei en vuur tot keramiek. In een oude Lorraine boerderij in een eenvoudig Frans dorpje. Lees er alles over in de leukste verhalen bijeengebracht in de Mirabellenboom. Je kan op het terrein een eigen tentje opzetten of tegen meerprijs slapen in de boerderij. Ontspannen en genieten. s Morgens is er cursus en s middags ben je vrij om te doen wat je wil.
Keramiek Griekenlandaanzee.
Zij verzorgen al jaren cursussen en workshops keramiek in hun eigen ateliers. Beginners en gevorderden. Alle geprogrammeerde workshop weken keramiek zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor beginners wordt meestal begonnen met een hoekig werkstuk, zoals bijvoorbeeld een kistje, dat wordt opgebouwd uit uitgerolde plakken klei.
Vrije Academie Nijmegen.
Je kunt klei als materiaal laten zien maar ook glazuren of het oppervlak beschilderen. Deze veelzijdigheid zal ook in de cursus tot uiting komen. Bij beginnende cursisten behandelen bepreken we de verschillende technische mogelijkheden van keramiek. Bij keramiek is het bakproces heel belangrijk en het is steeds weer spannend of het werkstuk zo uit de oven komt zoals men zich had voorgesteld.
Keramiek cursus Sándor Sinko MaastrichtNet cultuuragenda Maastricht e.o.
Archief Keramiek cursus Sándor Sinko. keramiek maastricht Beeldend. Deze cursus wordt gegeven door docent en keramisch vormgever Sándor Sinko www.sandorsinko.nl en is voor zowel beginners als gevorderden. Aantal keer 12 lessen x 2.5 u 1 gratis les. Prijs Volwassenen 276 incl.
Groene Hart Creatief Kiek Keramiek.
Maak het zelf. Cursus Keramiek bij Kiek Keramiek. Maak creaties van klei leren draaien op draaischijf. Cursus Workshops Kinderfeestjes. Lessen: op dinsdag 19.00 21.15 uur, woensdag 09.30 11.45 uur. woensdag 19.0 0 21.15 uur en vrijdag 09.30 11.45 uur. Workshops op afspraak, ook in de vakanties.
Cursussen Kunstbedrijf Arnhem.

Contacteer ons