Zoeken naar keramiek cursus

 
keramiek cursus
 
Cursussen en Workshops Keramiek Friesland Kunst Raku Workshops Leeuwarden Lies van Huet Keramiek.
Bij de cursus Traditioneel schilderen leer je aan de hand van traditionele, ambachtelijke technieken je eigen ontwerpen op keramiek te schilderen. Docente Annigje van der Veen leert je te schilderen op tegels, tegels die in het atelier vrij beschikbaar zijn.
Cursussen Kunstbedrijf Arnhem.
Keramiek Pottenbakken De Blauwe Schuit.
Kies een optie. SKU: Niet beschikbaar Categorie├źn: Boetseren, Keramiek, Pottenbakken, start september 2018. In deze cursus ga je uitgebreid bezig met de verwerking van klei tot een gebakken product. De klei kan op allerlei manieren door je handen gaan. Maak een beeld met je handen, of gebruik de draaischijf om te pottenbakken.
Keramiek cursus en workshops.
Is de eerste/ tweede sessie lessen je goed bevallen dan gaan we ook verder de diepte in met eventueel het zelf ontwikkelen van glazuren. in de cursus en voor andere huidbewerkingen van het materiaal klei worden in de toekomst ook creatieve keramiek workshops gegeven met.
Keramiek / boetseren ma, di Stichting MK24 Amsterdam.
Voor het gebruik van de verschillende materialen en gereedschappen tijdens de cursus vragen we een bijdrage per blok. De cursus Keramiek / boetseren bestaat uit vijf blokken van 8 lessen die afzonderlijk te volgen zijn of samen als een jaarcursus.
Basiscursus Keramiek Cultura Ede.
Werk decoreren met eigen samengestelde gekleurde kleislib engobe' en glazuren. De cursus is voor volwassenen zonder of een beetje ervaring in keramiek. De docent snijdt alle opdrachten toe op jouw niveau. De basiscursus is in principe op vrijdagmiddag, maar in overleg kan je de cursus ook op andere dagen volgen.
Tina Lintvelt Cursussen Keramische vorming.
Cursus Boetseren Aloysiusschool Huissen. Heb je interesse voor deze cursus geef een reactie op deze site dan neem ik kontact met je op. Voor nieuwe cursisten bestaat de mogelijkheid om in te schrijven voor een korte introductiecursus van 10 lessen voor 150.
Keramiek workshops cursussen in Arnhem Fenna Oosterhoff. shop-bag-2. shop-bag-6. shop-bag-1. shop-bag-3. shop-bag-7. shop-bag-4. shop-bag. shop-cart. shop-cart-1. shop-bag-5. shop-cart-2.
Met veel enthousiasme leert Fenna je de eerste kneepjes van het vak en je krijgt de mogelijkheid om je eigen ontwerp te maken naar aanleiding van een meegebracht object. De cursus is geschikt voor deelnemers met weinig of geen ervaring op het gebied van keramiek.
Workshop.
Bij de keramiekclub van het Arnhems keramiek atelier kun je een workshop volgen van een paar uur of een cursus van meerdere lessen. Je krijgt les in het atelier aan de Hommelstraat 57, soms in Rozet Kortestraat 16 en zelfs op een door jou gekozen locatie als je dat wilt.

Contacteer ons