Resultaten voor keramiek beelden abstract

 
keramiek beelden abstract
 
2292 beste afbeeldingen van keramiek mensen Keramische kunst, Sculpturen en Keramische sculpturen.
382 beste afbeeldingen van Keramiek, boetseren Klei, Keramisch aardewerk en Keramische kunst.
Beeldend kunstenaar Marinus Klap Keramiek.
Dat leidde tot het maken van beelden in keramiek en gips en hout. Voornamelijk uit geldgebrek heb ik in de jaren 60 en 70 vooral met klei en voor het grotere werk met gips gewerkt. De kleiplastieken verkocht ik in de meubelzaak van mijn vader en tijdens tentoonstellingen. Het keramiekwerk was eerst figuratief maar later abstract.
Carole Swarthof Keramiek abstract.
Toggle navigation Carole Swarthof Keramiek abstract. Klei boeit me door zijn flexibiliteit, de mogelijkheid om zowel op te bouwen als weg te halen, als om snel te werken. Ik maak de laatste jaren vooral abstracte beelden; mijn vroegere werk is overwegend figuratief.
Keramiek Atelier Witharen.
Haar werk bestaat uit handopgebouwde potten en schalen, abstracte vormen en beelden. Zij heeft haar atelier in de voormalige hooiberg. Deze is in 1997 gebouwd en bestaat uit 2 gedeeltes. Op de begane grond is de winkel met al haar keramiek.
84 beste afbeeldingen van Keramiek abstract Keramische kunst, Keramische sculpturen en Keramisch aardewerk.
Keramiek beeld abstract.
Home producten Keramiek beelden Abstract keramiek beeld. Abstract keramiek beeld. Afmetingen: 23 x 10 x 11 cm. Afwerking: Öfleck glazuur. Ruim op voorraad! Neem contact op om te bestellen. Anny van der Vleuten. Olivier van Noortstraat 7. 5684 EA Best.
Keramiek Archives Galerie Sous-TerreGalerie Sous-Terre.
Tegen haar veertigste 1988 begon ze opeens met het maken van beelden van keramiek. Thuis, jong weduwe geworden en te midden van de drukte van haar drie kinderen overdag en in de stilte van de avond ontstonden er oeverloos veel soorten sculpturen.
keramiek beelden abstract Google zoeken mis cerámicas Pinterest Abstract, Keramiek en Zoeken.

Contacteer ons