Meer resultaten voor keramiek beelden abstract

 
keramiek beelden abstract
 
Lijst met exposerende kunstenaars KunstParade Heiloo.
Acrylschilderijen in diverse onderwerpen. Raku gestookt keramiek, geïnspireerd op de natuur en native Americans. Vaak werk waarin humor is terug te vinden. Aly van der Woude. Abstracte schilderijen, diverse afmetingen. Schilderijen met veel bloem en fruitwerk en vrije expressie. Maartje van Egmond. Atmosferische, kleurrijke abstract en figuratief expressionistische werken. Ingrid van Elk. Ter Coulsterlaan 5. Geschilderd met hart en ziel. Een knipoog naar de werkelijkheid van mens, dier, stad en landschap. Expressief en explosief. Beelden, schilderijen tekeningen en etsen.
Ita Verwey.nl Kleine en grote beelden in Brons en Keramiek.
Abstract maar nooit afstandelijk; met haar beelden van vrouwen en mannen geeft Ita haar eigen kijk op de mens. Ook ijsvogeltjes, mussen, zebravinken en koolmezen inspireren Ita tot het maken van kleine vogelbeeldjes, meestal ter grootte van het vogeltje. De beelden worden eerst gevormd uit zwarte was waarvan later een mal wordt gemaakt zodat het in brons kan worden gegoten. Dan wordt het beeld gepatineerd. Alle beelden zijn te koop, u dient in sommige gevallen wel rekening te houden met een levertijd. Klik op de afbeelding om deze in een groter formaat te bekijken. Vogeltjes in Was. Deze drie beeldjes zijn hier te zien in de eerste fase: de vorm is gekneed van zwarte was. Middels een speciaal procedé wordt van deze wasmodellen een mal gemaakt waarmee de vogeltjes uiteindelijk in brons zullen worden gegoten. Beelden in Keramiek.
Kunst Amersfoort Galerie Art Unica Kunst eerlijke prijzen.
Bronzen beelden Abstract. Bronzen beelden E. Bronzen beelden John Frel. Afrikaanse bronzen beelden. Afrikaanse beeldjes 15 18cm. Afrikaanse beelden 24 26cm. Afrikaanse beelden 35 39cm. Afrikaanse beelden 52 58cm. Afrikaanse beelden 65 70cm. Ballerina beelden Afrikaans. Glaskunst vazen en schalen. Design Art beelden. Gaudi Art beeldjes. Happy Dogs beeldjes. Dikke Dames beeldjes. Art Cows Koeienbeeldjes. Koeienbeelden Extra Large. Porselein en keramiek.
Abstract, natuurlijk www.staatingroningen.nl.
Behalve beelden maakt hij tekeningen, reliëfs, keramiek en portretten 4. De fantasierijke vormgeving en grillige oppervlaktestructuur die we bij Abstract zien, is karakteristiek voor al zijn werk; ook voor de vele figuratieve beelden waarin hij op expressionistische, poëtische wijze vormgeeft aan onderwerpen die hij ontleent aan de dagelijkse werkelijkheid, de literatuur en de mythologie.
Collectie online kunst webshop Galerie Sous-Terre.
Zo kunt u kunst eenvoudig toevoegen aan uw winkelwagen en het bestelproces doorlopen. U kunt onze volledige collectie kunst 24 uur per dag eenvoudig online bekijken. We zijn sinds 2007 actief met onze kunstwebwinkel en zijn er meerdere tevreden kopers u voorgegaan.
Hoekschewaards Landschap.
Kunstcollectief De Noordelijke Abstracten opent allereerste expositie in Roden De Krant Nieuws Het laatste nieuws uit de gemeente Noordenveld, Leek, Marum en Haulerwijk, Hoogkerk en omliggende plaatse
Een wonderlijke combinatie van abstracte schilderijen, houtsneden, bronzen beelden, oerhout met keramiek en bijzondere zilveren sieraden, dat behelst ongeveer het gezamenlijke werk van DNA, het kunstcollectief dat ontstond tijdens een onderonsje tussen Rob Koedijk en Emy Noya. Waarom niet iets samen doen, bedachten beide kunstenaars die daarvoor veelal alleen werkten en exposeerden. Koedijk in zn eentje in zn atelier, Noya was vooral druk met Kunst aan de Vaart. De klik was er, het echte kunsthuwelijk werd gesloten toen ook beeldend kunstenaar Wilma Wassing, graficus Rineke Hollemans, abstract schilder Sikko Mulder en sieradenontwerper Rita Simons aanschoven.
Beeldend kunstenaar Marinus Klap Keramiek.
Dat leidde tot het maken van beelden in keramiek en gips en hout. Voornamelijk uit geldgebrek heb ik in de jaren 60 en 70 vooral met klei en voor het grotere werk met gips gewerkt. De kleiplastieken verkocht ik in de meubelzaak van mijn vader en tijdens tentoonstellingen. Het keramiekwerk was eerst figuratief maar later abstract.
Beelden keramiek abstract.
Anja van Rijen keramische kunstobjecten.
Lijnbeelden, zo noem ik de kunstwerken die zijn ontstaan vanuit mijn fascinatie voor grenzen en het zoeken naar de essentie, naar een balans tussen abstract en realistisch, een boeiend proces met telkens weer een uniek resultaat. Bekijk het vrije werk. Er is in deze wereld al heel veel aan beelden maar wat past nu precies bij jou?
deelnemers De website van hetwebdoetinchem!
Voorop staat nooit het streven naar een perfect realistische weergave, maar het vieren van de wonderlijke schoonheid die de natuur kan hebben. In mijn atelier in Lobith maak ik unieke keramische beelden, figuratief of abstract, sculpturen voor binnen en min of meer monumentaal werk voor tuin en landschap. Ik bak mijn werk op hoge temperatuur zodat het vorstbestendig is. Mijn keramiek combineer ik ook wel met andere materialen o.a.

Contacteer ons