Resultaten voor keramiek arnhem

 
keramiek arnhem
 
Cursussen Kunstbedrijf Arnhem.
Arnhems Keramiek Atelier Modekwartier Arnhem.
6828 AJ Arnhem. Openingstijden / Openinghours. Di / Tue: 10.00 17.30. Wo / Wed: 10.00 17.30. Do / Thu: 10.00 17.30. Vr / Fri: 10.00 17.30. Za / Sat: 1200: 17.00. In het Arnhems Keramiek Atelier kun je. terecht voor mooie ontwerpen in aardewerk en porselein.
WORKSHOP CURSUS porselein.
Locatie: Arnhems keramiek atelier, Hommelstraat 57, Arnhem. Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram. Meer info: mella@planet.nl. Aanmelden via www.keramiek.club. Klik om te delen via Twitter Opent in een nieuw venster. Klik om te delen op Facebook Opent in een nieuw venster.
Keramiekfabriek Arnhem Workshops.
WORKSHOPS BIJ KERAMIEK. Wij van Keramiekfabriek Arnhem verzorgen diverse groepsworkshops in ons keramiekatelier te Arnhem. Zeer geschikt voor een vrijgezellenfeestje, babyshower, personeelsuitje, kinderfeestje, familiedag of gewoon omdat je er zin in hebt. Alle tijdens de workshop gemaakte kunstwerken zijn binnen een week na de workshop geglazuurd en afgebakken op te halen bij Keramiekfabriek Arnhem.
Arnhems keramiek atelier Arnhems keramiek atelier Kidsproof Arnhem.
Via de roze button kom je op de website. Op zoek naar nog meer leuke creatieve activiteiten in Arnhem? Kijk in de rubriek Clubjes op Kidsproof Arnhem! Na afloop verven we het geheelglazuur. Deel deze tip. Arnhems keramiek atelier. 6828 AJ Arnhem.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Esther van Groeningen, Arnhems Keramiek Atelier.
Toen heb ik gekozen voor de opleiding Product Design in Arnhem. In mijn derde schooljaar moest ik stage lopen. Mijn hoofddocent Wilma Sommers tipte mij om naar een expositie van Manita Kieft in Uden te gaan kijken. Ik ben toen bij haar stage gaan lopen en ben toen verliefd geworden op het keramistenvak. In 1994 ben ik afgestudeerd met voor het grootste gedeelte keramisch werk. Wanneer is Arnhems Keramiek Atelier opgericht?
Arnhems keramiek atelier, Workshop pottenbakken of servies beschilderen: bespaar 53% in Arnhem via Social Deal.
Arnhems keramiek atelier. Hommelstraat 57 6828 AJ Arnhem Routebeschrijving. Kom gezellig naar het Arnhems keramiek atelier voor een workshop pottenbakken, Delfts blauw schilderen of servies beschilderen! Perfect als activiteit tijdens een dagje met vriendinnen of met je moeder of dochter.
Workshop.
Bij de keramiekclub van het Arnhems keramiek atelier kun je een workshop volgen van een paar uur of een cursus van meerdere lessen. Je krijgt les in het atelier aan de Hommelstraat 57, soms in Rozet Kortestraat 16 en zelfs op een door jou gekozen locatie als je dat wilt.

Contacteer ons